Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Myymälämarkkinointi

Ostopäätös tapahtuu usein vasta myymälässä. Tästä syystä myymälämarkkinointiin panostaminen kannattaa ja meiltä saatkin kaikki myymälämarkkinoinnin välineet perille toimitettuna. Oli sitten kyse lyhytaikaisesta kampanjasta tai pitkää käyttöikää vaativista tuotteista, kannattaa kysyä tarjous meiltä. Suosittelemme jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvinta tuotetta ja tarvittaessa saat meiltä myös asennuspalvelun.

Meiltä saat muun muassa:

  • kaikenkokoiset julisteet
  • pop-upit ja hälyportin huput
  • hyllypuhujat sekä roikot
  • kaikenlaiset -ja kokoiset tarrat
  • myyntitelineet ja arvontalaatikot
  • esitetelineet
  • roll-upit
  • ikkunateippaukset
  • kaikki asennukset

Hyllypuhujat eli wobblerit

Hyllypuhujat eli wobblerit ovat kätevä ja edullinen tapa saada tuote erottumaan myymälän valikoimasta. Hyllypuhujille on vakiomuotoja ja -kokoja tai halutessanne muotoonleikkaamme tuotteen juuri sellaiseksi kuin toivot.

Kuponkivihot

Kuponkivihot ovat etenkin kauppakeskuksissa erittäin käytetty markkinointikeino, joka todella vetoaa suomalaisiin. Vihkojen valmistaminen on edullista ja tehokasta.

Pyydä tarjous haluamastasi määrästä!

Myymäläjulisteet ja mainostaulut

Näkyvyyttä kampanjaan. Myös säänkestävät julisteet, jotka soveltuvat loistavasti haastaviinkiin olosuhteisiin. Meiltä saat niin normaalit, säänkestävät kuin valomainosjulisteet sekä mainostaulut ja kehykset.

Julisteet sisätiloihin: Tutustu tarkemmin >> 
Säänkestävät julisteet: Tutustu tarkemmmin >>

Pop-upit ja hälyportin huput

Kokoontaitettava pop-upit ja hälyportin huput somistavat myymälää näyttävästi ja kustannustehokkaasti. Saat tyylikkäät seisovat mainokset nopealla toimituksella ja tarvittaessa autamme sinua myös suunnittelussa.

A-standit ja ulkomainostaulut

Laadukkaat mainostelineet ulko- ja sisäkäyttöön. Saatavilla eri kokoja nopealla toimituksella. Muista tilata samalla myös säänkestävät julisteet ständiisi!

Myyntitelineet ja tuotedisplayt

Tarvitseeko tuotteesi brändätyn displayn, jolla erottuu massasta? Suunnittelemme sinulle yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa unelmiesi displayn, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Valokaappi printillä

Upeat LED-profiilit, joita voi käyttää kaksipuoleisena tai yksipuoleisena. Voidaan asentaa seinään tai voivat seisoa jalkojen avulla lattialla. Korkeampi 245cm profiili on monikäyttöinen, sillä sen voi koota joko 200cm tai 245cm korkuisena käyttökohteen mukaan. Seiniä voi myös liittää toisiinsa yksinkertaisten muovikiinnikkeiden avulla.

Saatavilla olevat koot:
100x245cm
100x200cm

Huom. tuotteeseen saa lisävarusteena myös ladattavan akun, joka valaisee yhdellä latauksella yhden päivän.

Roikot eli mobilet

Roikkoja eli mobileja käytetään lähes kaikissa myymälöissä. Ne voivat olla julisteita, muotoonleikattuja kartonkeja tai esimerkiksi kylttimateriaalista valmistettuja tuotteita. Suosittelemme juuri tarpeeseesi sopivaa materiaalia.

Magneettimatto 0,6mm

Uudelleen kiinnitettävä PVC-pintainen magneettimatto on loistava vaihtoehto muuttuviin mainoskampanjoihin. Asennukseen et tarvitse työkaluja ja magneettivuodat kulkevat mukanasi kätevästi rullalla. Tulostusjälki Plusprintin huippulaitteistolla alan ehdotonta priimaa.

Ikkunateipit

Ikkunateippaukset, joilla erotut eduksesi. Suurin osa teipeistämme on helposti asennettavissa itse, jolloin säästät asennuskustannuksissa satojakin euroja.

Seinäteippaukset ja lattiatarrat

Seinateippaukset ja tapetit omalla kuvalla tekevät myymälästä tai toimistosta täysin uniikin ympäristön. Lattiatarroilla viimeistellään upea myymäläympäristö, joka palvelee asiakasta juuri haluamallasi tavalla. Suurin osa materiaaleistamme on asennettavissa itse, jolloin säästät asennuskuluissa satoja euroja.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous