Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Myymälämarkkinointi

Ostopäätös tapahtuu usein vasta myymälässä. Tästä syystä myymälämarkkinointiin panostaminen kannattaa ja meiltä saatkin kaikki myymälämarkkinoinnin välineet perille toimitettuna. Oli sitten kyse lyhytaikaisesta kampanjasta tai pitkää käyttöikää vaativista tuotteista, kannattaa kysyä tarjous meiltä. Suosittelemme jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvinta tuotetta ja tarvittaessa saat meiltä myös asennuspalvelun.

Meiltä saat muun muassa:

  • kaikenkokoiset julisteet
  • pop-upit ja hälyportin huput
  • hyllypuhujat sekä roikot
  • kaikenlaiset -ja kokoiset tarrat
  • myyntitelineet ja arvontalaatikot
  • esitetelineet
  • roll-upit
  • ikkunateippaukset
  • kaikki asennukset

Mobilet, roikot ja hyllypuhujat

Riippuvaa näkyvyyttä. Niin pienet kuin suuretkin roikot ja mobilet saat kätevästi meiltä. Tarvittaessa myös asennamme suuremmat roikot myymälään ja tulemme poistamaan ne kampanjasi päätyttyä.

Valotaulut ja mainoskyltit

Valotauluilla ja mainoskylteillä luot näyttävää näkyvyyttä myymälääsi tai yrityksen muihin toimitiloihin. Valomainoksia voidaan sijoittaa seinään, katolle, pöytiin - vain mielikuvitus on rajana. Mainoskyltit sopivat lähes paikkaan kuin paikkaan ja kylttejä sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Kampanjamateriaalit

Kuponkivihot, esitteet, flyerit, pääsyliput.. Tai vaikka muotoonleikatut kruunut! Mitä tahansa tarvitsekin kampanjasi tueksi - saat sen Plusprintistä.

Myymäläjulisteet ja mainostaulut

Näkyvyyttä kampanjaan. Myös säänkestävät julisteet, jotka soveltuvat loistavasti haastaviinkiin olosuhteisiin. Meiltä saat niin normaalit, säänkestävät kuin valomainosjulisteetkin.  Myös pienet erät!

Julisteet sisätiloihin: Tutustu tarkemmin >> 
Säänkestävät julisteet: Tutustu tarkemmmin >>

Roll-upit

Roll-upit ovat edullinen tapa näkyä. Kaikissa roll-upeissamme yhdistyy laadukas painojälki ja tarkkaan valittu mekanismi. Roll-upeissa nimittäin on eroja! Myös suunnittelupalvelu.

Tutustu tarkemmin >>

Pop-upit ja hälyportin huput

Kokoontaitettava pop-upit ja hälyportin huput somistavat myymälää näyttävästi ja kustannustehokkaasti. Saat tyylikkäät seisovat mainokset nopealla toimituksella ja tarvittaessa autamme sinua myös suunnittelussa.

A-standit ja ulkomainostaulut

Laadukkaat mainostelineet ulko- ja sisäkäyttöön. Saatavilla eri kokoja nopealla toimituksella. Muista tilata samalla myös säänkestävät julisteet ständiisi!

Tuotedisplayt ja telineet

Tarvitseeko tuotteesi brändätyn displayn, jolla erottuu massasta? Suunnittelemme sinulle yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa unelmiesi displayn, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Magneettimatto 0,6mm

Uudelleen kiinnitettävä PVC-pintainen magneettimatto on loistava vaihtoehto muuttuviin mainoskampanjoihin. Asennukseen et tarvitse työkaluja ja magneettivuodat kulkevat mukanasi kätevästi rullalla. Tulostusjälki Plusprintin huippulaitteistolla alan ehdotonta priimaa.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous