Oli sitten kyse käyntikortista, esitteestä tai julisteesta viestii tyylikäs painotuote asiakkaalle yrityksesi arvoista ja ammattitaidosta. Panostaminen näihin tuotteisiin kannattaa, sillä asiakkaaseen voi luoda vain yhden ensivaikutelman. Pyydä rohkeasti apua materiaalivalinnoissa ja tarvittaessa autamme sinua myös suunnittelemaan unelmiesi painotuotteen alusta loppuun.

Käyntikortit yritykselle | Plusprint.fi

Käyntikortit

Käyntikortit yritykselle. Jätä yrityksestäsi laadukas vaikutelma tyylikkäillä käyntikorteilla. Plusprintin huolella valitsemat paperilaadut ja jälkikäsittelyt tekevät käyntikortistasi ylpeydenaiheen. Käyntikortti on ensikosketus yritykseesi ja panostaminen laatuun kannattaa.

Tutustu tarkemmin
Vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit

Oiva ja käytännöllinen lahja asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Kalenteri laitetaan esille ja yrityksesi tiedot ovat näkyvällä paikalla läpi vuoden. Vuosikalenterit voidaan tuottaa monessa eri koossa.

Tutustu tarkemmin

Kirjekuoret

Plusprintistä saat painetut kirjekuoret, joissa yrityksesi viesti välittyy jo ennen kirjeen avaamista. Yksilöllinen ja näyttävä kirjekuori luo yrityksestä laadukasta mielikuvaa. Meiltä myös postituspalvelu, jolla säästät arvokasta aikaa.

Tutustu tarkemmin
Jäljentävät lomakkeet | Plusprint.fi

Jäljentävät lomakkeet

Helpota arkea kätevillä ja personoiduilla lomakkeilla. Toimialasta riippuen lomakkeistoon saattaa kuulua tarjous-, tilaus-, ja laskupohjia, erikokoisia kirjekuoria, rahtikirjoja ja tiedotteita. Myös jäljentävät lomakkeet.

Tutustu tarkemmin

Vihkot ja lehtiöt

Laadukas muistivihko, lehtiö tai muistiinpanolehtiset ovat hyödyllinen markkinointiväline, kun haluat antaa hyödyllisen lahjan yrityksestäsi. Parhaassa tapauksessa yrityksesi tiedot ovat potentiaalisten asiakkaiden työpöydällä vuosia.

Tutustu tarkemmin

Korttien painatus

Laadukkaat posti- ja kutsukortit ovat tyylikäs ja perinteinen tapa muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Tarvittaessa myös postitamme lähetykset puolestasi haluamallesi kohderyhmälle.

Tutustu tarkemmin
Lasinaluset häihin | Plusprint.fi

Lasinaluset

Laadukkaat lasinaluset nopealla toimituksella. Myös pienet erät (min. 100 kpl). Lasinalusia saatavilla mm. pyöreinä, neliskulmaisina sekä halutulla muodolla. Teetä vaikka sydämenmuotoiset lasinaluset häihin!

Tutustu tarkemmin

Julisteet

Julisteita eri kokoisina! Plusprintistä saat niin pienet kuin suuretkin julisteet nopealla toimituksella. Laadukas julistepaperi takaa tyylikkään lopputuloksen. Meiltä myös julisteet valotauluihin. Myös pienet erät edulliseen hintaan!

Tutustu tarkemmin

Folderit eli painetut kansiot

Taitetut kansiot yrityksille. Personoidun tuotekansion avulla paperit pysyvät tyylikkäästi järjestyksessä. Yritykselle teetetyssä myyntikansiossa annat esitteesi tyylikkäästi asiakkaalle ja vahvistat yrityksesi brändiä.

Tutustu tarkemmin

Kuponkivihot ja pääsyliput

Kupongit ja pääsyliput tapahtumiisi saat edullisesti Plusprintistä. Kustannustehokkaat kupongit saat blokkiliimauksella, repäisynauhalla tai irtonaisina.

Tutustu tarkemmin

Lehdet ja katalogit

Lehden painatus helposti Plusprintista. Tyylikäs asiakaslehti toimii sekä viestinnän tukena että luo laatumielikuvaa yrityksestä. Lehti on henkilökohtainen viestinnän väline, jota arvostetaan asiakkaiden keskuudessa.

Meiltä saat myös pienet erät ja tarvittaessa postitamme lehdet puolestasi. Laadukas ja selkeä katalogi toimii myynnin tukena ja tuo yrityksesi tuotetarjonnan esille perinteisellä ja tyylikkäällä tavalla. Myös pienet erät ja postituspalvelu hoituvat.

Tutustu tarkemmin

Kirjapainopalvelut

Kirjan painatus Plusprintissä on helppoa. Joskus on aika lyödä yrityksen historia kansien väliin ja teettää kirja. Meiltä saat pienemmätkin erät ja tietysti laadukkaalla painojäljellä. Mahdollisuus myös erilaisiin erikoisefekteihin.

Tutustu tarkemmin

Henkilökortit ja tapahtumapassit

Kätevien ja kestävien muovisten henkilökorttien ansioista työntekijäsi erottuvat edukseen. Tapahtumapassit saat edullisesti ja nopealla toimituksella. Saatavilla myös korttien pidikkeet ja avainnauhat.

Tutustu tarkemmin

Esitteet ja flyerit

Esitteiden painatus yrityksille. Laadukkaat ja kotimaiset materiaalit takaavat onnistuneen lopputuloksen. Suosittelemme esitteisiin ja flyereihin sopivinta materiaalia, jotta saat aina sellaisen tuotteen kuin haluat.

Tutustu tarkemmin