Plusprintin valikoimista löytyy jokaiselle yritykselle sopiva käyntikortti. Haluat sitten edullista, ylellistä, paksua, kiiltävää tai säänkestävää käyntikorttia - saat ne kaikki Plusprintistä. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle unelmiesi käyntikortin itse valitsemallesi erikoismateriaalille. Käyntikorteille saat nopeat toimitukset ympäri Suomen, sillä tarvittaessa korttisi saapuvat sinulle jo seuraavana päivänä.

Halutessanne teemme yhteistyötä oman markkinointitoimistosi kanssa, jotta juuri halutun kaltainen lopputulos saadaan aikaiseksi. Valikoimistamme löytyy runsaasti vakiomateriaaleja, joiden avulla saadaan luotua brändisi ilmettä tukeva kokonaisuus.

Käyntikorttien painatus | Plusprint.fi

Käyntikortit Premium

Käyntikorttimateriaaleija Plusprintista löytyy kymmeniä. Saat juuri sellaiset käyntikortit kuin olet toivonut. Lukuisat jälkikäsittelyvaihtoehdot mahdollistavat upeat kortit. 

Voimme tehdä kortit laadukkaalle kartongille, josta voidaan korostaa logoasi vaikka folioimalla tai lakkaamalla. Erilaiset laminoinnit tuovat tuntua pintaan ja lukuisat materiaalivaihtoehdot mahdollistavat kortteihin juuri sellaisen pinnan kuin haluat. 

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Foliointi
Glitterfoliointi
Laminointi
Lakkaus
Neon-värit
Metallipainatus

Mustat käyntikortit, painatus valkoisella | Plusprint.fi

Mustat ja ruskeat käyntikortit

Oletk haaveillut käyntikorteista mustille ja ruskeille kartongeille? Meillä on runsaasti erikoiskartonkeja varastolaatuina ja pystymme tulostamaan myös erikoispaksua valkoista. Efekti, joka häämästyttää jokaista vastaanottajaa. 

Tarvittaessa suunnittelemme sinulle toimivat kortit, sillä valkoisen värin painamisessa on omat niksinsä. Monesti se painetaan väärin, jolloin lopputulos on harmaa tai hopeinen. Meillä valkoinen tarkoittaa valkoista. 

HUOM. saat ruskeat käyntikortit myös superpaksuina versioina!

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Laminointi
 

Erikoispaksut käyntikortit

Johan on paksua! Plusprintin Tuhti-sarjan käyntikortit ovat nimensä mukaisesti tuhtia tavaraa! Jopa 1-2 milliä paksut kortit ovat 3-6 kertaa normaalia korttia paksummat!  Kun etsit hieman tavallisesta poikkeavia käyntikortteja, jotka viestivät painavaa sanomaasi tyylillä, valintasi on luonnollisesti Tuhti. 

Materiaalit:
Kartonki 1mm
Kartonki 2mm

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys
Muotoonleikkaus

Säänkestävät käyntikortit

Kovaan käyttöön. Plusprintin säänkestävät Weather Proof-käyntikortit sopivat niille, joilla kädet likaantuvat ja työtä tehdään säiden armoilla. Lika ja kosteus eivät tartu kortteihin, kun materiaalit valitaan oikein. Voit huoletta pitää repeämättömästä synteettisestä materiaalista valmistettuja kortteja taskussasi missä ikinä työskenteletkin.

Materiaalit:
Polyart Laser 361g
Synaps 450g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus

Lisäpalvelut:
Kulmien pyöristys

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset