Liimasidottu kirja on laadukkaasti tuotettuna todella upea painotuote. Kirjapainopalvelut modernilla nykytekniikalla ja kestävillä liimaratkaisuilla sekä laajalla skaalalla erilaisia erikoiskäsittelyjä. Valmistamme pienetkin erät ja tarvittaessa varastoimme kirjoja puolestasi. Vedostamme kirjasi ennen painatusta ja teemme kaikkemme, jotta kirjasi on jopa parempi kuin olet odottanut.

Suosittelemme jokaiseen kirjaprojektiin parasta tuotantotapaa ja käymme yhdessä läpi millaista tuotetta haetaan ja voidaanko jollain erikoistehoisteilla tuoda kirjaan jotain uutta ja innovatiivista.

Kovakantiset kirjat

Kovakantisen kirjan julkaisu on monelle unelmien täyttymys. Printin jälki on alan huippua ja käyttämämme PUR-liima on markkinoiden parasta. Näin saadaan aikaan kokonaisuus, joka huokuu laatua ja kestävyyttä.

Painamme myös pienet erät erittäin kilpailukykyiseen hintaan, sillä digituotantolinjastomme venyy jopa alle kymmenen kappaleen tuotantoeriin. Näin ollen oman unelman toteuttamisen esteenä ei ole enää mikään. 

Kirjaan voidaan yhdistää digitekniikalla tuotettuja upeita erikoisefektejä, kuten foliointia, lakkausta, laminointia, neon-värejä tai esimerkiksi valkoista väriä. 

Pehmeäkantiset kirjat

Pehmeäkantisen kirjan tuottaminen on huippumodernilla laitteistollamme edullista ja nopeaa. Käytämme myös pehmeäkantisissa kirjoissa vain laadukkainta PUR-liimaa, joka takaa parhaan lopputuloksen.

Kirjaan voidaan yhdistää digitekniikalla tuotettuja upeita erikoisefektejä, kuten foliointia, lakkausta, laminointia, neon-värejä tai esimerkiksi valkoista väriä. 

Katalogit ja tuotekuvastot | Plusprint.fi

Katalogin tai tuoteluettelon painatus

Katalogin tai tuoteluettelon painatuksessa käytämme pääasiassa uusinta digitekniikkaa, joka mahdollistaa muuttuvan tiedon sekä pienetkin tuotantomäärät. Näissä tuotteissa on usein paljon tietoa, joka päivittyy usein, jolloin suurien painosmäärien tekeminen ei ole järkevää.