Lasinaluset omalla kuvalla tai logolla. Valmistamme lasinalusia häihin ja juhliin, ravintoloihin, suurille brändeille sekä liikelahjoiksi. Laaja materiaalikirjo takaa sen, että löydät juuri haluamsi kaltaisen lasinalusen Plusprintin valikoimista.  

Lasinaluset häihin | Plusprint.fi

Lasinaluset häihin ja juhliin

Niin kutsutut kertakäyttöiset lasinaluset valmistetaan usein paksulle kartongille, johon voidaan tehdä upeita efektejä. Juhlailliset lasinaluset syntyvät esimerkiksi kultafolioinnilla ja jokainen lasinalunen voi olla erilainen - eli kaikki voidaan yksilöidä.

Lisäpavelut:
Laminointi (kirkas tai matta)
Foliointi
Glitterfoliointi
Lakka
Neon-värit
Valkoinen väri
Kulmien pyöristys
Wire- eli kierresidonta

Lasinaluset ravintolaan | Plusprint.fi

Lasinaluset ravintolakäyttöön

Lasinaluset omalla painatuksella saat edullisesti Plusprintistä. Laadukkaalle olutkartongille painetut lasinaluset ovat kestävä ja tyylikäs ratkaisu yrityksesi markkinointiin. Meiltä saat niin pyöreät lasinaluset, neliskulmaiset lasinaluset kuin lasinaluset haluamallasi muodolla. MIkä tahansa muoto onnistuu ja minitilausmäärää ei ole, joten voimme tarvittaessa tehdä myös kampanjoihisi omat lasinaluset. Maksimimäärää ei tuotannossamme tunneta. 

Vakiokoot ovat 90 ja 100mm, mutta mikä tahansa koko ja muoto onnistuu. 

Lisäpalvelut:
Muotoonleikkaus
Kaksipuolinen tulostus
Valkoinen väri

Lasinaluset vanerille | Plusprint.fi

Lasinaluset vanerille

Valmistamme lasinalusia myös vanerille ja muille erikoismateriaaleille. Normaalit paksuudet ovat 4-9mm ja lasinaluset viimeistellään aina käsin hiomalla +  myrkyttömällä suojalakalla, joten saat aina viimeisen päälle upeat lasinaluset.

Lisäpalvelut:
Valkoinen väri