Lehti tai tuotekatalogi yritykselle nopeallakin aikataululla. Asiakaslehti on henkilökohtainen viestinnän väline, jota arvostetaan asiakkaiden keskuudessa. Meiltä saat myös pienet erät ja tarvittaessa postitamme lehdet puolestasi. Saat meiltä myös taittopalvelua edullisesti, eli valmistamme lehden painoaineiston yleensä muutamassa tunnissa. Voit valita stiftatun, kierresidotun tai liimanidotun asiakaslehden tai katalogin.

Järjestölehdet ja kausijulkaisut

Kausijulkaisun tai järjestölehden painatus on nyt helppoa. Autamme tarvittaessa myös lehden ulkoasun rakentamisessa. Suomalaiset ovat tunnetusti ahkeria ammatti- ja järjestölehtien lukijoita, joten oman järjestölehden painattaminen on järkevää. Luo juuri oikeaa asiakaskuntaa puhuttelevat järjestölehdet kanssamme, viimeistelemme ne tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi ja julkaisemme ne puolestasi myös nettiversioina.

Asiakaslehden painatus | Plusprint.fi

Asiakaslehdet

Asiakaslehdellä viestit asiakkaillesi henkilökohtaisesti. Laadukasta yritysviestintää arvostetaan asiakkaiden keskuudessa ja hyvät julkaisut tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia asiantuntijatekstien sekä asiakas-casejen muodossa. Mieti siis tarkkaan kohdistettu sisältö asiakkaillesi ja me hoidamme loput. 

Tapahtumaoppaan painatus | Plusprint.fi

Tapahtumaoppaat

Teemme tapahtumiisi erittäin tyylikkäät ja helposti luettavat tapahtumaoppaat. Tarvitset sitten painotuotteita festareille, urheilutapahtumaan tai näyttelyyn, tarvitset tapahtuman henkeä viestivät tapahtumaoppaat. Tarvittaessa myös säänkestävinä!

Tuotekuvastot ja katalogit

Tuotekuvastot ja katalogit ovat edelleen tärkeitä viestinnän välineitä. Hyvä tuotekuvasto kestää selailua ja on ulkoasultaan tyylikäs, selkeä ja helppolukuinen. Sillä kerrot asiakkaallesi, mitä kaikkea sinulla on tarjota ja luot laatumielikuvaa, jota digitaalisesti on vaikea välittää.