Erilaiset kalenterit ovat erinomainen ja hyödyllinen lahja asiakkaillesi tai takuuvarma varainkeruutuote. Tyylikkäät vuosikalenterit omista kuvista saat nopealla toimituksella joko kierresidottuna tai niitattuna eli stiftattuna. Arvontakalenterit ja joulukalenterit ovat suosittu varainkeruumuoto ja saat nekin edullisesti Plusprintistä.

Vuosikalenterit omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit

Vuosikalenterit omilla kuvilla nopealla toimituksella Plusprintistä. Sivut voidaan personoida haluamallasi tavalla (sponsorien logo, haluamasi teksti tms.) ja teemme halutessasi koko taittotyön puolestasi. Sinun tarvitsee vain lähettää haluamasi kuvat ja teemme vedoksen kalenterista.

Materiaalit:
MultiArt Silk 150g (kansi 250g)
MultiOffset 150g (kansi 250g)

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus
Taitto
Stiftaus

Lisäpalvelut:
Kierresidonta

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi

Joulukalenterit omalla kuvalla

Joulukalenterit yrityksen, yhdistyksen tai järjestön tiedoilla ja nopealla toimituksella. Joulu- ja arpakalenterit ovat kätevä tapa varainhankintaan ja asiakkaiden muistamiseen. Tuotamme edullisesti myös pienemmät erät!

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus
Perforointi

Lisäpalvelut:
Yksilöinti

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
9.9.2023

Joulukalenteri ja vuosikalenteri omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!