Plusprintin sähköinen tilausjärjestelmä Web to Print säästää aikaa ja rahaa! Tilausjärjestelmä personoidaan jokaiselle asiakkaalle erikseen ja painotöiden tilaaminen muuttuu kertaheitolla helpommaksi ja halvemmaksi.

1. Säästä aikaa
2. Säästä rahaa
3. Paranna laatua

Kenelle järjestelmä soveltuu?

Plusprintin tilaus järjestelmä sopii kaikille yrityksille, joilla on toistuvia tilaustarpeita. Tällaisia ovat mm. käyntikortit, kirjekuoret, esitteet, manuaalit, tarrat tai esimerkiksi julisteet. Asiakkainamme ovat kaupunkeja sekä kuntia, Suomen suurimpia brändejä sekä keskisuuria yrityksiä, joilla on toimipisteitä useassa kaupungissa. 

Kuva
Tilausjärjestelmä yrityksille | Plusprint.fi

Kuinka järjestelmä toimii?

Teemme aineiston valmiiksi, lataamme sen yritykselle räätälöityyn tilausjärjestelmään ja yrityksen oma henkilöstö voi käden käänteessä tilata esimerkiksi käyntikortteja juuri taloon tulleelle uudelle työntekijälle. Muuttuviin kenttiin voi täyttää uuden työntekijän tiedot, mutta muilta osin kortti pysyy täysin muuttumattomana, jotta se vastaa ennalta määritettyjä kriteerejä. Tietojen syötön jälkeen tilataan haluttu määrä kortteja ja valmis tuote toimitetaan suoraan asiakkaalle. Tilausprosessissa kestää muutamia minuutteja.

Miksi tästä on hyötyä yrityksille?

Järjestelmä helpottaa yksinkertaisten painotöiden tilaamista ja säästää rahaa. Turhaa tarjousten kyselyä ei tarvitse enää suorittaa, sillä tilausjärjestelmään asiakkaan kanssa sovitaan ennalta kaikille tuotteille sopivat hinnat. Tilatut tuotteet siirtyvät suoraan asiakkaalta työjonoon, joten myös työvaiheissa säästetään rutkasti aikaa ja näin ollen myös kustannuksia. Tilausten etenemistä voi seurata ja tilaushistoriaa voi tarkastella koska tahansa. Voit myös tilata vaikka 500 henkilölle käyntikortit muutamalla klikkauksella ja huippuedulliseen hintaan. 

Tilausjärjestelmän ansiosta saat aina graafisten ohjeistusten mukaiset tuotteet toimitettuna mihin tahansa yrityksesi toimipaikkaan. Tuotteiden jälkikäsittelyt vastaavat aina ennalta sovittuja eikä materiaaleissa tule koskaan ikäviä yllätyksiä, sillä kaikki asetukset on tallennettu järjestelmään. Lisäksi sähköiseen tilausjärjestelmään voidaan lisätä tuotteita koska tahansa.

Järjestelmä soveltuu yritysten lisäksi myös yhdistystoimintaan, sillä järjestelmän avulla yhdistysten eri jaostot voivat tilata varainhankintaan tarkoitettuja joulukalentereita, arpalipukkeita tai kortteja lisää omatoimisesti juuri halutun määrän.

Mitä sähköinen tilausjärjestelmä maksaa?

Järjestelmän käyttöönotto maksaa normaalisti 399 euroa (alv 0%), mutta käyttäminen on täysin maksutonta. Käyttöönottovaiheessa luomme asiakkaalle oman personoidun tilauspohjan, jonka jälkeen lisäämme halutut tuotteet tilausjärjestelmään. Mitään vuosi- tai käyttömaksuja ei tilausjärjestelmässä ole.

Pyydä maksuton esittely: tommi.laaksonen[AT]plusprint.fi