Pakkaukset suunnittelusta toteutukseen. Valmistamme laajalla skaalalla erilaisia tuotepakkauksia aaltopahvista tai kartongista. Laitteistomme on erikoistunut pienempien määrien tuottamiseen kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Olemme valmistaneet asiakkaillemme pakkauksia kymmenestä kappaleesta muutaman tuhannen kappaleen eriin. 

Aaltopahvipakkaukset ovat pääasiassa isompia, kun taas kartonkipakkauksia tehdään pienempään kokoon ja erilaisilla jälkikäsittelyillä, kuten laminoinnilla sekä folioinnilla.

Aaltopahvilaatikko | Plusprint.fi

Laatikkopakkaukset

Valmistamme laatikkopakkauksia sekä aaltopahvista että erilaisista kartongeista. Pakkaukset suunnitellaan aina kampanjaa tai tarvetta silmällä pitäen ja myös materiaali valikoidaan juuri sopivaksi.

Tutustu tarkemmin
Kääre ruokapakkaukselle | Plusprint.fi

Kääreet ja pannat

Valmistamme elintarvikehyväksytyillä väreillä erilaisia kääreitä elintarviketeollisuuden käyttöön. Tuotantomme soveltuu alle 10000 kappaleen erien tuotantoon kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea laadukkaasti.

Tutustu tarkemmin
Tuotepakkaukset | Plusprint.fi

Juomapakkaukset

Juomapakkauksia valmistamme pääasiassa kahta erilaista. Toinen on perintainen "six pack" ja toinen on viinipullon pakkaus. Molemmat onnistuvat myös pienissä erissä.

Tutustu tarkemmin
Myynninedistäminen | Plusprint.fi

Displayt ja myynninedistäminen

Displayta on kaikkialla. Kun kävelet missä tahansa kaupassa, näet kymmeniä display-telineitä. Niistä vain parhaat toimivat, kuten niiden pitäisi - myynninedistämisessä. Käytössämme on laaja materiaalivalikoima, joita hyödynnetään luovasti, jotta brändisi saadaan esille toivomallasi tavalla.

Tutustu tarkemmin