Valmistamme elintarvikehyväksytyillä väreillä erilaisia kääreitä elintarviketeollisuuden käyttöön. Tuotantomme soveltuu alle 10000 kappaleen erien tuotantoon kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea laadukkaasti.

Kääreet suunnitellaan aina pakkauksellesi istuvaksi ja nuuttaukset, liimalinjat ja muut yksityiskohdat tarkistetaan aina huolellisesti. 

Kääre ruokapakkaukselle | Plusprint.fi

Peittävät kääreet eli kevytpakkaukset

Valmisruokien kääreet vamistetaan aina elintarvikehyväksytyillä väreillä printattuina, laadukkaille suomalaisille kartongeille. Tuotantotavan ansiosta myös pienet määrät ja yksilölliset pakkaukset ovat mahdollisia tuottaa edullisesti. Peittävä kääre peittää pakkauslaatikon kokonaan, jolloin koko pakkauksen alue saadaan brändättyä.

Kääre printillä | Plusprint.fi

Käärepannat

Käärepannat ovat edullisin ja helpoin tapa brändätä ruokapakkaus. Elintarvikehyväksytyillä väreillä painetut käärepannat suunnitellaan aina pakkaukseen istuviksi ja niiden tuottaminen pienissäkin erissä on kustannustehokasta. 

Kääre laatikkoon | Plusprint.fi

Kääre pahvipakkaukseen

Pahvipakkauksen printtaaminen ei aina ole järkevää syystä tai toisesta. Varsinkin, kun tuote on vielä kokeiluvaiheessa ja painatukseen voi tulla useitakin muutoksia, on järkevää brändätä pahvipakkaus pannalla. Suunnittelemme pannat jokaiseen pahvilaatikkoon helposti asennettaviksi.