Valmistamme laatikkopakkauksia sekä aaltopahvista että erilaisista kartongeista. Pakkaukset suunnitellaan aina kampanjaa tai tarvetta silmällä pitäen ja myös materiaali valikoidaan juuri sopivaksi. 

Tuotantomme soveltuu myös pienien pakkausmäärien tuotantoon, joten voimme tuottaa esimerkiksi kymmenen kappaleen eriä kampanjoihin ja muihin tarpeisiin. 

Aaltopahvilaatikko | Plusprint.fi

Aaltopahvilaatikot

Aaltopahvilaatikot valmistetaan 1,5-3mm paksuiselle aaltopahville käytöstä riippuen. Olemme valmistaneet laatikoita vaatteille, postituslaatikoita, jakolaatikoita ja paljon muita ratkaisuja markkinointisi tueksi.

Aaltopahvipakkausten etuna on jämäkkyys ja niihin voidaankin pakata myös painavia esineitä. Myös suuremmat laatikot onnistuvat aaltopahvista. 

Pakkaukset kartongista | Plusprint.fi

Kartonkipakkaukset

Kartonkipakkaukset valmistetaan 300-500g kartongille. Kartonkipakkaukset suunnitellaan aina käyttötarkoitusta palvelevaksi ja pakkausten tuottaminen on pääosin edullista. Nämä pakkaukste sopivat pienempien ja kevyempien tuotteiden pakkaukseen. 

Kartonkipakkausten etuna on, että niihin voidaan lisätä upeita jälkikäsittelyjä, kuten laminointia tai foliointia, jolloin saadaan aikaan ylellinen pakkaustuote. 

Arvontalaatikot printattuna | Plusprint.fi

Arvontalaatikot

Valmistamme jykevät arvontalaatikot sekä kartongista kampanjakäyttöön että vahvasta levymateriaalista pitkäaikaiseen käyttöön. Täysin brändätty arvontalaatikko toteutetaan juuri toiveidesi mukaan.