Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Roll-upit & julisteet

Laadukkaat roll up-telineet kestävät vuosia ja vuodan voi vaihtaa, jos haluttu sanoma vaihtuu. Valikoimissamme ei huonolaatuisia roll-upeja ole, joten voit huoletta tilata isommankin määrän kerralla. Roll-upit saat yksipuolisena sekä kaksipuolisena ja kaikkiin malleihimme sisältyy myös kuljetuskassi. Julisteita on saatavilla haluamassasi koossa myös säänkestävänä. Meiltä myös julisteet A-ständeihin, valotauluihin ja bussipysäkeille.

Oletko suunnittelemassa roll-upia? Katso ohjeet suunnitteluun täältä!

Premium Roll-up

Plusprintin Premium roll-upit ovat varma valinta laadukasta perus roll-upia etsivälle. Kestävä mekanismi takaa pitkän käyttöiän ja kaksi tukijalkaa pitävät roll-upin pystyssä erinomaisesti. Premium-mallia on saatavilla yksipuolisena koossa 850x2000mm ja 1000x2000mm.

Bora Roll-up

Plusprintin Bora roll-upit valmistetaan huippulaadukkaalle Ferrari-kankaalle. Teline on kevyt, mutta todella laadukas. Bora-mallistoa on saatavilla sekä yksipuolisena että kaksipuolisena koossa 850x2000mm ja 1000x2000mm.

Ekologiset mainostelineet

Plusprintin Eco-mallisto on luonnonystävän valinta! Vuodat valmistetaan ilman ympäristölle haitallisia liuottimia, joten ostamalla ekologisen mainostelineen säästät luontoa sekä tuet kestävää kehitystä.

Expolinc Professional roll-upit

Huippulaadukkaat Expolincin roll-upit saat Plusprintistä elinikäisellä takuulla! Roll-upeja on saatavilla useassa eri koossa. Upeissa Professional roll-upeissa on ylellinen lakattu pinta ja ruuvien kannat jäävät piiloon.

Pöytä roll-upit

Upeat mini-rollupit pöydälle nyt Plusprintistä! Koot A4 ja A3. Nämä laadukkaat pöytä roll-upit ovat erinomainen lisä markkinointiin niin toimistolle kuin messuillekin.

Julisteet

Plusprintistä saat niin pienet kuin suuretkin julisteet nopealla toimituksella. Laadukas julistepaperi takaa tyylikkään lopputuloksen. Meiltä myös julisteet valotauluihin. Myös pienet erät edulliseen hintaan!

Säänkestävät julisteet

Säänkestävät julisteet sopivat ulkokäyttöön esimerkiksi A-ständeihin tai mainostauluihin. Huippulaadukas tulostusjälki ja kestävä materiaali takaavat toivotun lopputuloksen julisteellesi. Meiltä saat myös pienet erät.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous