Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Suurkuvatulosteet & mainoskankaat

Kun haluat näkyä isosti, ota yhteys Plusprintiin. Meiltä saat huippulaadukkaat ratkaisut, joiden avulla yrityksesi erottuu edukseen. Julisteet, roll-upit, trussibanderollit, mainoskyltit, taulut ja mainoskankaat saat helposti ja edullisesti Plusprintistä.

Roll-upit

Roll-upit ovat edullinen tapa näkyä tapahtumissa. Kaikissa roll-upeissamme yhdistyy laadukas painojälki ja tarkkaan valittu mekanismi. Roll-upeissa nimittäin on eroja, joten kannattaa kysyä apua asiantuntijoiltamme! Myös suunnittelupalvelu.

Tutustu tarkemmin >>

Julisteet

Julisteet koristavat yrityksesi seinää ja säänkestävät julisteet soveltuvat loistavasti haastaviinkiin olosuhteisiin. Meiltä saat niin normaalit, säänkestävät kuin valomainosjulisteetkin. Monipuolisen konekantamme ansiosta julisteisiin on mahdollista saada myös upeita efektejä.

Tutustu tarkemmin >>

Mainoskyltit

Plusprintistä saat isot ja pienet kyltit paikkaan kuin paikkaan. Näyttävillä ja kestävillä suurkuvilla yrityksesi erottuu edukseen. Oli kyseeessä sitten seinäkyltti, tienvarsikyltti tai opastekyltti, me autamme sinua suunnittelusta toteutukseen. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti, joten kannattaakin kysyä vinkkejä asiantuntijoiltamme.

Mainoskankaat

Banderollit, beachflagit, liput ja mainoslakanat saat Plusprintistä ja materiaalivaihtoehtoja riittää. Laadukkaiden kankaiden avulla saat maksimoitua näkyvyytesi. Myös muovisia vaihtoehtoja esimerkiksi laitamainoksiin. Kuvan kangas on kooltaan 6000x3000mm.

Valomainokset

Yrityksen valomainokset niin sisä- kuin ulkotiloihin saat asennettuna Plusprintistä. Asiantuntijamme suosittelevat parhaan ja kustannustehokkaimman toteutustavan, jolla yrityksesi näkyy tyylikkäästi myös pimeässä.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous