Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Mainoskankaat ja PVC

Banderollit, beachflagit, liput ja mainoslakanat saat Plusprintistä ja materiaalivaihtoehtoja riittää. Laadukkaiden kankaiden avulla saat maksimoitua näkyvyytesi. Myös muovisia vaihtoehtoja esimerkiksi laitamainoksiin. Kysy asiantuntijoiltamme vaihtoehtoja juuri sinun tarpeeseesi ja suunnitellaan yhdessä toimiva ja kestävä mainoskangas.

Kangaskassit

Kangaskassit nopealla toimituksella ja ympäristöystävällisillä materiaaleilla. Meiltä saat kangaskassit sekä paperikassit myös pienissä erissä.

Pyydä tarjous!
Lomake 381791078 näytetään tässä.

Beachflagit

Laadukkaat beachflagit ovat monipuolinen ja helposti kuljetettava markkinointiväline. Kasaaminen on yksinkertaista ja beachflagit pysyvät pystyssä kovassakin tuulessa. Hinta sisältää aina kantokassin. Kokonaiskorkeus 3500mm.

Pyydä tarjous!
Lomake 381795227 näytetään tässä.

Kannatusliput, salkoliput ja viirit

Meiltä saat liput yrityksesi ilmeellä ja viirit esimerkiksi yhdistyksille ja urheiluseuroille. Liput painetaan laadukkaalle 117g lippumateriaalille ja viireissä on upea silkkinen tuntuma.

Pyydä tarjous!
Lomake 381797915 näytetään tässä.

Decotex mainoskangas

Suuret mainoskankaat ovat moneen paikkaan erinomainen näkyvyyselementti. Decotex on säänkestävä ja soveltuu hyvin sisä- sekä ulkokäyttöön. Palosuojattu materiaali varmistaa myös turvallisuustekijät. Decotex soveltuu loistavasti esimerkiksi erilaisiin kehyksiin mainosmateriaaliksi.

Pyydä tarjous!
Lomake 381801986 näytetään tässä.

Tuulikangas eli reikävinyyli

Tuulikangas eli reikävinyyli on erinomainen ja edullinen materiaali rakennustelineisiin, mainostauluihin, julkisivuihin tai vaikkapa urheilukentän laidalle. Säänkestävä ja tuulta läpäisevä materiaali, jossa vahvat purjerenkaat. Kysy myös asennuspalvelua!

Pyydä tarjous!
Lomake 381801986 näytetään tässä.

PVC muovibanderollit

Vahvat PVC-banderollit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi seinään kiinnitettäväksi. Umpinainen rakenne ei läpäise tuulta, mutta materiaaliin on helppo työstää yksityiskohtaistakin kuvaa. Käytetään muun muassa rakennustyömailla, urheilutapahtumissa yms. Asennukseen sisältyy aina myös purjerenkaat.

Pyydä tarjous!
Lomake 381801986 näytetään tässä.
 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous