Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Teippaukset ja tarrat

Tarroja käytetään esimerkiksi erilaisissa tuotteissa, myymälämainonnassa, näyteikkunoissa, autoissa... Upeat teippaukset nostavat yrityksen ilmeen aivan uudelle tasolle ja Plusprintistä saat ne ammattilaisten toteuttamana ja tarvittaessa myös asentamana.

Meiltä saat muun muassa:

  • etiketit ja logotarrat
  • paperitarrat
  • lattiatarrat
  • porrastarrat
  • seinätarrat
  • tarrat rullassa
  • uudelleen kiinnittyvät tarrat
  • staattiset tarrat
  • autoteippaukset
  • ikkunateippaukset

Etiketit ja mainostarrat

Etikettien painatus on edullista, mutta laatuun kannattaa panostaa. Näyttävä etiketti erottaa tuotteesi kilpailijoista. Plusprintin avulla saat tuotteellesi etiketin, joka on laadukas, kestävä ja tyylikäs. Tulostetarroja voit käyttää esimerkiksi tuotepakkauksissa, kansioissa tai vaikka läppäreissä. Halutessasi toimitamme tarrat joko arkkeina tai rullassa.

Staattinen eli uudelleenkiinnittyvä tarra

Staattinen tarra on liimaton tarra, joka voidaan kiinnittää, irrottaa ja siirtää useita kertoja. Tämä materiaali on erittäin käytännöllinen ja monipuolinen. Staattiselle vinyylille voidaan painattaa molemmille puolille.

Säänkestävät tarrat

Säänkestävät ja laminoidut tarrat vaativiin käyttökohteisiin. Laadukas materiaali ja upea tulostusjälki takaavat tarroillesi pitkän käyttöiän jopa ympärivuotisessa ulkokäytössä. Tarroja saatavina myös todella tiukkaliimaisina, joten pysyvyys on taattu paikassa kuin paikassa.

Lattia- ja porrastarrat

Lattiatarrat ja porrastarrat ovat yrityksille oiva tapa lisätä markkinointipinta-alaa toimitiloissaan. Huippulaadukkaat materiaalit pysyvät kiinni, eivätkä ala irtoilemaan reunoista. Meiltä saat muotoonleikatut lattiatarrat sekä kustannustehokkaasti porrastarrat paikkaan kuin paikkaan.

Ajoneuvo- ja mainosteippaukset

Toimitilateippaukset, autoteippaukset ja myös raskaan kaluston teippaukset! Tyylikkäästi teipattu ajoneuvo on loistava markkinointiväline. Laadukkaat autoteippaukset kestävät pitkään ja värit säilyvät hyvin vaativissakin oloissa. Meiltä saat autoosi uuden ilmeen, joka viestii tyylistä ja laadusta.

Ikkunatummennukset

Tyyliä, käytännöllisyyttä ja yksityisyyttä. Ikkunatummennukset toimitiloihin ja ajoneuvoihin Plusprintistä. Tyylikäs tummennus viilentää, suojaa katseilta ja säästää kalusteiden sekä istuimien verhoiluja.

Jälkihohtavat tarrat

Tarvitsetko hätäuloskäyntiin kylttejä tai muuta vastaava materialia? Hätäuloskäyntitarrat, joiden pitää hohtaa myös pimeässä saat Plusprintistä. Pyydä tarjous juuri haluamallesi määrälle ja kokovaihtoehdoille.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous