Pakettiauton teippaus | Raskaan kaluston teippaus

Onko sinulla auton ulkonäön suhteen tylsää? Oletko kyllästynyt samaan vanhaan auton väriin ja kaipaatko jotain uutta ja erilaista? Onneksi autoteippaus on täällä ratkaisemaan tämän ongelman! Autoteippauksen valinta on mahtava tapa antaa autollesi uusi ilme ja erottua muista autoista tyylikkäällä ja yksilöllisellä tavalla. Autoteippaus tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia autosi koristeluun ja voit valita erilaisia värejä, kuvioita ja tekstejä autoteippaukseen, joka sopii juuri sinun mieltymyksiisi.

Autoteippauksen valinta nopea, edullinen ja tehokas tapa muuttaa autosi ulkonäköä. Autoteippaus ei vaadi auton maalipinnan uudelleen maalaamista, mikä tarkoittaa, että säästät aikaa ja rahaa autosi ulkonäön parantamiseen. Autoteippauksessa käytetään erityisiä kalvoja, jotka ovat helppoja asentaa ja poistaa ilman, että ne vahingoittavat auton pintaa. Tämä tarkoittaa myös, että voit helposti vaihtaa autosi ulkonäköä säännöllisesti, jos haluat pitää sen mielenkiintoisena ja yksilöllisenä.

Auton teippaus on myös loistava tapa mainostaa yritystäsi, sillä voit painattaa autoteippaukseen yrityksesi logon ja yhteystiedot. Tämä tarkoittaa, että voit tuoda yrityksesi viestin esille missä tahansa liikutkin autollasi, mikä on tehokasta mainostamista ja brändin tunnettuuden lisäämistä. Autoteippauksen avulla voit myös suojata autosi pintaa naarmuilta, auringonvalolta ja säältä, mikä pitää autosi hyvässä kunnossa ja auttaa sen säilyttämisessä pidemmän aikaa.

Auton teippaus on siis monipuolinen ratkaisu autosi ulkonäön ja mainonnan parantamiseksi. Autoteippaus on nopea, helppo ja edullinen tapa tehdä autostasi yksilöllinen ja tyylikäs. Ei ole parempaa tapaa korostaa autosi tyyliä ja antaa sille uusi ilme kuin autoteippaus. Harkitse siis autoteippausta seuraavaksi, kun haluat antaa autollesi uuden ilmeen ja tehdä siitä juuri sinun näköisesi!

Hyvin teipattu auto on yksi parhaista markkinointivälineistä, jonka voit yrityksesi edustajille antaa. Se luo luottamusta ja vahvistaa yrityksesi tunnettuutta missä tahansa auto liikkuukaan. 

Hoidamme autosi teippauksen sekä raskaan kaluston teippaukset ja työkoneiden teipit. Auton yliteippaus ja ikkunoiden tummennukset kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Teippaamme autot aina joustavasti asiakkaamme aikataulujen mukaan - tarvittaessa vaikka yöllä. Hoidamme myös autoteippien suunnittelun tai ohjeistamme markkinointitoimistoasi toimivien teippausten suunnittelussa. 

Loistava lopputulos syntyy monen tekijän summana

Käytämme vain erittäin laadukkaita autoteippejä, jotka on tarkoin valittu yhdessä alan johtavien maahantuojien kanssa. Näin voit olla varma, että teipit soveltuvat täydellisesti autoosi eikä vaaraa esimmerkiksi maalipinnan vaurioitumisesta synny. Laadukkaat teippaukset kestävät pitkään ja teippien värit säilyvät hyvin vaativissakin oloissa. 

Autojen teippauksia hoidamme pääasiassa Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla, mutta liikumme laajasti Länsi- ja Etelä-Suomessa, joten muillakin paikkakunnilla teippaukset onnistuvat. Ota yhteyttä ja mietitään yhdssä millaiset teippaukset tuovat brändisi kaikkien nähtäviille.

Kuva
Pakettiauton teippaus | Plusprint.fi

 

Henkilöautojen teippaukset

Tee henkilöautostasi liikkuva mainosväline Plusprintin laadukkailla teippauksilla. Anna asiantuntijoidemme suunnitella sinulle juuri oikeanlaiset teippaukset ja asennus hoituu normaalisti yhdessä työpäivässä.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Pakettiauton teippaus | Plusprint.fi

Pakettiautojen teippaukset

Tee pakettiautostasi liikkuva mainosväline Plusprintin laadukkailla teippauksilla. Anna asiantuntijoidemme suunnitella sinulle juuri oikeanlaiset teippaukset ja asennus hoituu normaalisti yhdessä työpäivässä. Ilmoita tarjouspyyntöä tehdessäsi mahdollisimman tarkasti teippaustoiveesi ja muista mainita myös pakettiauton malli.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Rekka-auton teippaus | Plusprint.fi

Rekka-autojen teippaus

Raskaan kaluston kulkuneuvojen teippaukset vaativat erikoisosaamista, jotta lopputulos on aina näyttävä ja kestävä. Käytämme ajonevoissa vain kovaan käyttöön tarkoitettuja teippejä, jotka kestävät iskuja ja säänvaihteluita. Asentajamme ja suunnittelijamme ottavat huomioon jokaisen kulkupelin erikoisvaatimukset ja teemme teippaukset saumat, kahvat ja muut yksityiskohdat huomioon ottaen. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Työkoneen teippaus | Plusprint.fi

Työkoneiden teippaus

Työkoneiden pitää tehdä tuottavaa työtä ja tästä syystä voimme hoitaa tarvittaessa teippaukset vaikka yöaikaan. Teippaukset tehdään aina teollisuustasoisilla teipeillä, jotka kestävät kovaa kulutusta ja lämpötilojen vaihteluja. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori.