Hyvin teipattu auto on yksi parhaista markkinointivälineistä, jonka voit yrityksesi edustajille antaa. Se luo luottamusta ja vahvistaa yrityksesi tunnettuutta missä tahansa auto liikkuukaan. 

Hoidamme autosi teippauksen sekä raskaan kaluston teippaukset ja työkoneiden teipit. Auton yliteippaus ja ikkunoiden tummennukset kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Teippaamme autot aina joustavasti asiakkaamme aikataulujen mukaan - tarvittaessa vaikka yöllä. Hoidamme myös autoteippien suunnittelun tai ohjeistamme markkinointitoimistoasi toimivien teippausten suunnittelussa. 

Loistava lopputulos syntyy monen tekijän summana

Käytämme vain erittäin laadukkaita autoteippejä, jotka on tarkoin valittu yhdessä alan johtavien maahantuojien kanssa. Näin voit olla varma, että teipit soveltuvat täydellisesti autoosi eikä vaaraa esimmerkiksi maalipinnan vaurioitumisesta synny. Laadukkaat teippaukset kestävät pitkään ja teippien värit säilyvät hyvin vaativissakin oloissa. 

Autojen teippauksia hoidamme pääasiassa Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla, mutta liikumme laajasti Länsi- ja Etelä-Suomessa, joten muillakin paikkakunnilla teippaukset onnistuvat. Ota yhteyttä ja mietitään yhdssä millaiset teippaukset tuovat brändisi kaikkien nähtäviille.

Kuva
Pakettiauton teippaus | Plusprint.fi

 

Henkilöautojen teippaukset

Tee henkilöautostasi liikkuva mainosväline Plusprintin laadukkailla teippauksilla. Anna asiantuntijoidemme suunnitella sinulle juuri oikeanlaiset teippaukset ja asennus hoituu normaalisti yhdessä työpäivässä.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Pakettiauton teippaus | Plusprint.fi

Pakettiautojen teippaukset

Tee pakettiautostasi liikkuva mainosväline Plusprintin laadukkailla teippauksilla. Anna asiantuntijoidemme suunnitella sinulle juuri oikeanlaiset teippaukset ja asennus hoituu normaalisti yhdessä työpäivässä. Ilmoita tarjouspyyntöä tehdessäsi mahdollisimman tarkasti teippaustoiveesi ja muista mainita myös pakettiauton malli.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Rekka-auton teippaus | Plusprint.fi

Rekka-autojen teippaus

Raskaan kaluston kulkuneuvojen teippaukset vaativat erikoisosaamista, jotta lopputulos on aina näyttävä ja kestävä. Käytämme ajonevoissa vain kovaan käyttöön tarkoitettuja teippejä, jotka kestävät iskuja ja säänvaihteluita. Asentajamme ja suunnittelijamme ottavat huomioon jokaisen kulkupelin erikoisvaatimukset ja teemme teippaukset saumat, kahvat ja muut yksityiskohdat huomioon ottaen. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Työkoneen teippaus | Plusprint.fi

Työkoneiden teippaus

Työkoneiden pitää tehdä tuottavaa työtä ja tästä syystä voimme hoitaa tarvittaessa teippaukset vaikka yöaikaan. Teippaukset tehdään aina teollisuustasoisilla teipeillä, jotka kestävät kovaa kulutusta ja lämpötilojen vaihteluja. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori.