Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Etiketit, mainostarrat ja säänkestävät tarrat

Laadukkaat ratkaisut kaikkiin tarra- ja etikettitarpeisiin. Plusprintistä saat muun muassa:
- etiketit tuotteille
- mainostarrat
- tarrat auton lasiin
- tarrat tietokoneisiin
- suljintarrat
- tarrat ulkokäyttöön
- porrastarrat
- lattiatarrat
- vaalitarrat
- paljon muuta!

Meiltä saat tarrat niin arkeissa kuin rullassakin. Tarrat myös muotoonleikattuna ja laminoituna.

Kysy tarjous myös pienistä eristä!

Etiketit

Etiketit jokaiseen tuotteeseen Plusprintistä. Painamme myös pienet erät (50+) edullisesti, joten kysy tarjous juuri omanlaisesta etiketistäsi! Kysy myös tarjous suunnittelupalvelusta. Isommat erät toimitamme tarvittaessa rullassa!

Mainostarrat

Plusprintistä saat mainostarrat kaikille pinnoille. Tarvitset sitten tarroja tietokoneeseen, seinään, auton lasiin, lämmitystolppiin, lattiaan tai vain kadulla jaettavaksi, meiltä löytyy kustannustehokas ja laadukas ratkaisu jokaiselle.

Säänkestävät tarrat

Synteettiselle materiaalille valmistetut säänkestävät tarrat sopivat markkinointimateriaaliksi haastaviinkiin paikkoihin. Pyydä tarjous myös pienistä eristä!

Hexis superkovaliimainen tarra

Kiiltävä 70mic superkovaliimainen muovitarra. Tarttuu erittäin kovan liiman ansiosta hankalille pinnoille, kuten tiiliseinään, betoniin, lastulevyyn ja polyesteriin ja polypropyleeniin. Markkinoiden kovaliimaisin polymeeritarra!

Hightack paperisiirtoteippi

Siirrä haluttu teksti tai kuva seinään, ikkunaan tai muuhun kohteeseen. Erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu paperisiirtoteippi joka nostaa pienetkin yksityiskohdat.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous