Mainosteippauksilla markkinoit ja opastat sekä turvaat omaisuuttasi. Kaikenlaiset ikkunateippaukset ja muut tarraratkaisut toimitiloihin saat Plusprintistä. Upea lopputulos varmistetaan laadukkailla välineillä ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Meiltä saat asennukset nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa päivitämme markkinointikampanjasi mukaan teippauksia.

Ikkunateippaukset | Plusprint.fi

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset suunnittelusta toteutukseen niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Pyydä asiantuntijamme käymään, niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat teippaukset. Toteutamme niin pieniä kuin suuriakin projekteja laadukkailla materiaaleilla ja upealla työnjäljellä.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Seinäteippaukset | Plusprint.fi

Seinä- ja lattiateippaukset

Toimitilojen seinä- ja lattiapintaa kannattaa hyödyntää sekä markkinoinnissa että sisustuksessa. Liian usein suuret pinnat unohdetaan, vaikka niiden hyödyntämisellä saadaan aikaan ihmeitä. Hyvällä suunnittelulla toteutettu kokonaisuus tuo vaikka yrityksen historian seinillesi kaikkien nähtäväksi. Näin teki muun muassa Porin Ässät, joiden toteutuksesta löydät lisää tietoa myös blogistamme. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Turvakalvotukset | Plusprint.fi

Turvakalvotukset

Turvakalvot asennettuna osaavien asentajiemme toimesta. Käyttämämme 3M turvakalvot tekevät lasista erittäin kestävän ja sitkeän. Tämä vaikeuttaa ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Ikkunatummennukset | Plusprint.fi

Ikkunatummennukset

Ikkunoiden tummennukset parantavat toimitilojesi viihtyisyyttä ja tuovat yksityisyyttä tiloihin, joissa sitä tarvitaan. Käyttämämme kalvot ovat alansa ehdotonta priimaa, jolloin saat aina asentamistamme kalvoista parhaan hyödyn irti. Upean lopputuloksen varmistavat taitavat asentajamme.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

 

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset