Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Logo- ja mainostarrat

Logo- ja mainostarroja lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. Oli käyttökohden sitten sisällä tai ulkona - löytyy meiltä sopiva materiaali tarrallesi.

Saat meiltä muun muassa:
- läppäritarrat
- pöytätarrat
- linssitarrat
- tarrat auton ikkunaan
- tarrat moottoripyöriin
- tarrat veneisiin
- tarrat seinään
- tarrat vaatteisiin
Ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen..

Linssitarrat

Linssitarroissa on pinnassa polyuretaanikalvo joka antaa tarralle kolmiulotteisen pinnan. Kalvo suojaa tarraa ja tekee tarrasta todella kestävän. Linssitarroja käytetään merkinnöissä esimerkiksi tietokoneissa, tuotantolaitteissa, ikkunoissa ja monessa muussa kohteessa, jossa tarran kestävyys on tärkeää.

 

Läppäritarra

Logotarrat tietokoneisiin ovat kätevä tapa viestiä yrityksestäsi aina kun olet liikkeellä. Lisäksi logotarra erottaa koneesi muista ja tekee siitä uniikin kappaleen.

Tarrat vaatteisiin

Heikkoliimaiset vaatetarrat sopivat vaatteiden merkkaukseen ja hinnoitteluun. Tarrat pysyvät kiinni vaatteissa, mutta lähtevät irti vaivatta - jättämättä mitään jälkiä vaatteisiin. Huom. Ei suositella erittäin herkille materiaaleille.

Mainostarrat

Edulliset mainostarrat ovat monikäyttöinen markkinointiväline, joita voi kiinnittää erilaisiin kohteisiin. Mainostarroja käytetään tuotteiden brändäämisessä (paperikassit, ämpärit yms.)

Säänkestävät logotarrat

Säänkestävät logotarrat sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Autotarrat, venetarrat, moottoripyörätarrat valmistetaan säänkestäville ja laadukkaille materiaaleille, jotka soveltuvat vaativiin paikkoihin - jopa oluthanoihin.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous