Tapetit omalla kuvalla erilaisiin käyttökohteisiin. Plusprintistä saat erilaisilla liimoilla varustettuja tapetteja sekä liisteröitäviä tapetteja. 

Meiltä löytyy ratkaisu jopa rosoiseen kiviseinään kiinnitettäväksi. Kaikki ratkaisut suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tapetti omalla kuvalla | Plusprint.fi

Tapetti liimapinnalla

Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia liimapintaisia tapetteja kohteesta rippuen. Tärkeää on tietää liimattavan pinnan materiaali, jotta voimme suositella juuri oikeaa materiaalia. Tapetin kiinnitys käy ilman liisteriä ja asennus on varsinkin tasaisiin pintoihin erittäin helppoa. Epätasaisiin pintoihin suosittelemme asentajan apua. Printattava kuva on oltava hyvälaatuinen, jotta se toimii suurkuvana. Autamme mielellämme suunnitellussa. 

Tapetti netistä | Plusprint.fi

Liisteröitävät tapetit

Liisteröitäviä tapetteja meiltä löytyy pinnassa tuntuvalla struktuurilla sekä tasaisella pinnalla. Näihinkin tapetteihin voidaan printata mikä tahansa hyvälaatuinen kuva ja laadukkaat vuodat on helppo asentaa seinään liisterin avulla. Autamme mielellämme tapetin suunnittelussa.  

Tapetti julkiseen tilaan | Plusprint.fi

Tapetti julkiseen tilaan

Julkiseen tilaan suunnitellut tapettiratkaisut ovat erittäin kestäviä ja helposti pyyhittäviä. Pinta on suojattu raapaleilta ja muilta kevyiltä iskuilta. Tapetit suunnitellaan aina kohteen mukaan ja niiden kiinnitys tapahtuu liimapinnan avulla.