Laadukkaat ratkaisut kaikkiin tarratarpeisiin. Plusprintistä saat muun muassa:
- kovaliimaiset tarrat
- superkovaliimaiset tarrat
- heikkoliimaiset tarrat
- pisteliimaiset tarrat
- lasinkirkkaat tarrat

Meiltä saat tarrat niin arkeissa kuin rullassakin. Tarrat myös muotoonleikattuna ja laminoituna.

Kysy tarjous myös pienistä eristä!

Kovaliimaiset tarrat | Plusprint.fi

Kovaliimaiset tarrat mm. työkoneisiin

Superkovaliimainen ja kovaliimainen tarra on valinta vaativimpiin kohteisiin. Tarra pysyy jopa työkoneissa, joissa on likaa hylkivä käsittely. Pysyy myös betonissa ja muissa vastaavissa hankalissa pinnoissa ja olemmekin teipanneet muun muassa tällä tarralla tekstiä epätasaiseen betoniseinään.

Kovaliimainen tarra | Plusprint.fi

Liukuesteteipit ja jälkihohtavat tarrat

Erikoistarrat tuotantotiloihin, joissa vaatimuksena on erinomainen kulutuksenkestävyys ja turvallisuus. Tarroja saa myös heijastavina ja jälkihohtavina. Jälkihohtava tarra saattaa parhaassa tapauksessa pelastaa ihmishenkiä, samoin kuin sertifioidut liukuestetuotteet. 

Heijastavat tarrat | Plusprint.fi

Heijastavat tarrat

Heijastavat tarrat parantavat turvallisuutta niin tuotantotiloissa, työkoneissa kuin ulkotiloissakin. Heijastavien tarrojen avulla opasteet näkyvät myös pimeässä ja vaaralliset kohdat voidaan saada näkyviin, jotta työtapaturmia ei sattuisi. 

Teollisuustarrat | Plusprint.fi

Logotarrat ja linssitarrat

Logotarrat niin työkoneisiin kuin muuhunkin markkinointiin. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisilla liimoilla varustettuja tarroja, joita saat niin mattana kuin kirkkaanakin. 

Laitetarrat ja pintakalvot | Plusprint.fi

Laitetarrat ja pintakalvot

Runsaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja, joista löytyy laitteeseen kuin laitteeseen sopiva ratkaisu. Moderni tuotantotapa takaa huippuhinnoittelun ja laadukkaat laitteet upean lopputuloksen. Saatavilla myös esim. alumiinista valmistettuna. 

Varoitustarrat | Plusprint.fi

Varoitustarrat

Varoitustarrat tuotteisiin, tuotantotiloihin ja -laitteisiin. Varoitustarroja saat normaalina, heijastavana, läpinäkyvänä ja erilaisilla erikoiskalvoilla pinnoitettuna. 

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!