28.8.2019 klo 14:47

Allone.fi-nettikauppa aukeaa syksyllä

Plusprint avaa syksyn aikana uuden nettikaupan, josta ekologisten painotuotteiden tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Allone.fi:ssa asiakas pystyy suunnittelemaan painotuotteensa ja tilaamaan tuotteet hetkessä omalle kotiovelleen. Uusi nettikauppa tarjoaa innovatiivisen ratkaisun myös ekologisuuden opastamiseen, sillä järjestelmä ohjaa asiakasta tekemään ympäristöystävällisiä ja kotimaisia valintoja.

"Allone.fi:ssa tullaan suosimaan samoja asioita kuin Plusprintissakin - kotimaisuutta, korkeaa laatua ja ekologisuutta. Nettikaupan tavoitteena on tehdä tilaaminen helpoksi kaikille, jotta minkä tahansa painotuotteen suunnitteleminen on kätevää. Samalla haluamme tuoda esille ekologisten valintojen merkitystä painotuotteessa. Kun asiakas huomaa ekologisten valintojen vaikutuksen jo ennen ostopäätöstä, on tuotteiden vertailukin helpompaa", kertoo Plusprintin Tommi Laaksonen.

Verkkokauppa aukeaa loppusyksyn aikana tai viimeistään alkutalvesta. "Tällä hetkellä luomme graafista ilmettä ja tuotekantaa. Seuraavana vaiheena on sivuston testaaminen läpikotaisin. Haluamme tehdä tästä lyhyellä aikajänteellä Suomen parhaan painotuoteverkkokaupan ja tulevaisuudessa olisi hieno laajentaa ekologisuusnäkökulmaa myös muille aloille, jotka pystyvät toimimaan verkkokauppaympäristössä", lopettaa Laaksonen.