5.9.2019 klo 15:46

Ekologisuus Big Brotherin kantava teema | Plusprint.fi

Tosi-tv jakaa mielipiteitä suuntaan ja toiseen, mutta Big Brother on mielenkiintoisuudessaan aivan omaa luokkaansa. Nykyaikainen ihmiskoe, jossa osallistuvat henkilöt asetetaan äärimmäiseen henkiseen testiin. Produktio on iso ja se pystyy myös viestimään valtakunnallisesti tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista - jos vain haluaa. Big Brother valitsi teemakseen ekologisuuden, joka näkyy sekä talon sisustuksessa että viikkotehtävissä. Talo on rakennettu modernin kauppakeskuksen sisään käyttämällä paljon kierrätysmateriaaleja ja ekologisia ratkaisuja.

Plusprintille onkin kunnia olla mukana ympäristöystävällisten ratkaisujen avulla rakennetun talon sisustuksessa. Toimitimme keittiöön akustiikkaa parantavat seinälevyt, joista taiteltiin lopulta upeat taulut. Lisäksi studiossa on nähtävillä lattiatarralla rakennettu "punainen matto". Kaikki tuotteet valmistettiin tuulivoimalla, matalaenergiakoneilla ja ilman myrkyllisiä väriaineita.

"Koen, että ekologisuuden esille tuominen tällaisen instanssin toimesta on valtava kädenojennus tietoisuuden lisäämiselle varsinkin nuorison keskuudessa. Onkin mahtavaa, että Plusprintin tuotteita valittiin talon sisustukseen ja voidaan tässäkin tapauksessa olla mukana myötävaikuttamassa ekologisiin ratkaisuihin siirtymisessä", kertoo Plusprintin osakas Tommi Laaksonen.

Kauden startti oli melkoinen yleisömenestys, sillä avausjaksoa seurasi lähes miljoona silmäparia.

Kiinnostuneet voivat seurata BB:tä Jimillä ma–la klo 21.30, Nelosella ja Jimillä sunnuntaisin klo 21 sekä Ruutu.fi:ssä 24/7.