12.11.2019 klo 15:58

Kasvua uusilla hankinnoilla | Plusprint.fi

Vastikään Print&Media-lehdessä julkaistussa listauksessa Plusprint oli vuoden 2018 neljänneksi nopeiten kasvanut yritys omalla alallaan. Investointeihin, rekrytointeihin ja prosessien automaatioon panostanut Plusprint kasvatti liikevaihtoaan yli 45% verrattuna vuoteen 2017.

Vastikään solmimamme sopimuksen myötä tuotantomme vahvistuu entisestään Docus Oy:n toimittamilla Ricohin tuotantolinjastoilla. Toinen tuotantolinjastoista Ricoh Pro C7200X tuo käyttöömme aivan uusia mahdollisuuksia, kuten metalli- ja neonvärit sekä muun muassa turvatuotteissa käytettävän näkymättömän punaisen sekä erittäin laadukkaan valkoisen värin. Isompi C9200-sarjan massiivinen digituotantolinjasto tuo tuotantovarmuutta ja lisää tuotantokapasiteettia entisestään sekä mahdollistaa kasvavassakin markkinassa lyhyet läpimenoajat ja nopeat toimitukset, joista olemme jo tulleet tutuiksi. 

Moderni tekniikka takaa kasvun

Plusprint on viimeisten vuosien aikana investoinut vahvasti uusimpaan ja laadukkaimpaan teknologiaan, jotta asiakkaat voivat aina luottaa siihen, että tuotteet ovat Suomen parasta laatua. 

"Reilu 45%:n kasvuvauhti on erittäin kova tuotantoon perustuvalla toimialallamme. Pyrimme investoimaan uusiin koneisiin, jotka mahdollistavat kasvun myös jatkossa ja tuovat uusia mahdollisuuksia käyttöömme. Löysimme Docus Oy:n ja Pasi Julinin avulla juuri meille sopivat ratkaisut, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme täysin uusia tuotesegmenttejä", kertoo toimitusjohtaja Jari Kuivalainen. 

"Olemme lyhyessä ajassa kasvaneet digipainoalalla yhdeksi Suomen johtavista toimijoista ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme huomioimaan jatkuvasti myös ekologisuutta hankinnoissamme. Laadukkaat ja monipuoliset laitteet tuottavat poikkeuksellisen laadukkaita painotuotteita mahdollisimman ekologisesti ja tämä on meille kunnia-asia. Älykkäät tuotannonohjausjärjestelmät säästävät sekä väriä että materiaalia, joka on pitkässä juoksussa merkittävä tekijä kokonaisekologisessa ajattelussa", lisää Kuivalainen. 

Tulemme informoimaan asiakkaitamme uusista mahdollisuuksista ja opastamme mielellämme esimerkiksi metallivärien hyödyntämisessä painotöissä. Kysy lisää vaikka saman tien! Lisätietoja antaa Jari Kuivalainen, jari.kuivalainen@plusprint.fi.

Kuvassa Docus Oy:n toimitusjohtaja Pasi Julin sekä Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen. Taka-alalla toinen uusista linjastoista.