17.7.2017 klo 13:51

Kesän tapahtumat täynnä printtiä

Plusprintin kesä on ollut jälleen kerran kiireinen, sillä erilaisiin kesätapahtumiin tarvitaan joka vuosi suuri määrä printtimateriaalia. Pelkästään Porissa on kesän aikana vietetty kolme todella isoa tapahtumaa, kun Suviseurat, Pori Jazz ja Suomi Areena on juhlittu länsirannikolla. Edessä ovat vielä ainakin Porispere ja Kirvatsin Jytä ja lisäksi toimitamme materiaalia ympäri Suomea. Varsinkin suurkuvien toimittaminen ajoissa festivaalialueelle vaatii hyvää projektijohtamista, sillä rakennusvaihe kestää normaalisti hyvin lyhyen ajan ja printtien on saavuttava paikalle oikeaan aikaan. Festivaalijärjestäjällä on harvoin aikaa murehtia printtimateriaalista ja tästä syystä hoidamme tarvittaessa koko projektin alusta loppuun.

Festivaalien somistukseen käytetään normaalisti runsaasti kankaita ja opastamiseen kylttejä. Erilaisia kylttejä sekä hinnastoja tarvitaan myös myyntikojuille, jotka brändätään usein yksilöllisesti. Mainoskankaiden on oltava kestäviä, sillä aukeat festivaalialueet joutuvat usein ankarienkin luonnonilmiöiden runtelemaksi. Materiaalien valinnassa on otettava huomioon monia seikkoja, jotka vaikuttavat mainoskankaan kulutuskestävyyteen ja hintaan.

Festivaalien järjestäjät tarvitsevat myös satoja kaulanauhoja sekä henkilökortteja tai kulkulupia, joiden avulla työntekijät ja artistit pääsevät kulkemaan vapaasti festivaalialueella. Festivaalivieraat tarvitsevat käsiohjelmia, pääsylippuja sekä etukuponkeja tai mainoslehtisiä, joita yhteistyökumppanit tarjoavat. Ennen tapahtumaa on jaettava flyereitä, ripustettava julisteita ja markkinoida tienvarressa sekä diginä.

Onnistuneet juhlat vaativat laadukkaat yhteistyökumppanit ja tästä syystä moni valitseekin painotuotteiden toimittajakseen Plusprintin.