4.3.2020 klo 12:50

Plusprint esillä Sign, Print & Pack-messuilla

Plusprint on esillä Suomen suurimmilla painoteollisuuden messuilla Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 11.3 ja torstaina 12.3. klo 9-17. Sign, Print & Pack-messuilla esittelemme uuden yritysilmeemme lisäksi kaksi uutta laitehankintaamme suurkuvatuotannon saralta. Toinen julkaistavista hankinnoista on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja paikan päällä on nähtävillä kuinka Suomen parhaimmistoa edustava suurkuvatuotanto toimii ja mitä mahdollisuuksia uusi tekniikka tarjoaa asiakkaillemme.

"Hankinnat ovat osa Plusprintin kasvusuunnitelmaa, jonka myötä tavoitteemme on olla modernien painoratkaisujen tarjoajana ykkönen Suomessa. Molemmat konehankinnat edustavat alamme parhaimmistoa ja luovat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa monipuolisuutensa ja äärimmäisen korkean laadun myötä", kertoo Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen. 

Lisäksi esillä laaja kattaus diginäyttöratkaisujamme, joten jos olet hankkimassa opaste- tai mainosnäyttöjä, kannattaa tulla tutustumaan uusiin Samsungin näyttöratkaisuihin ja innovatiivisiin kotelointeihin.  

Osastomme on numero 3030 yhdessä muun muassa Docus Oy:n kanssa. Osastollamme voit osallistua upean Tokion-matkan arvontaan ja jaamme lisäksi 30:lle ensimmäiselle tutustumaan tulleelle vieraalle lounaslahjakortit.

Messuille voit rekisteröityä vierailijaksi maksutta täältä!