4.8.2017 klo 10:15

Plusprint laajentaa

Syksy on totutusti painotaloille kiireistä aikaa, mutta entistäkin hektisemmän syksystä tekee Plusprintin muutto suurempiin toimitiloihin syksyn 2017 aikana. Nykyisten tilojen käytyä ahtaiksi, oli toimitusjohtaja Jari Kuivalaisen tehtävä päätös ja etsittävä entistä laajemmat toimitilat. Suurten painokoneiden muuttaminen paikasta toiseen ei kuitenkaan ole mikään pikkujuttu ja uusille toimitiloille oli tarkat vaatimukset, joten projekti ei ollut helppo. "Nykyiset tilat ovat toimineet hyvin ensimmäiset viisi vuotta, mutta toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää tilaa varmistaaksemme tuotantokapasiteetin kasvuedellytykset kysynnän vaatimalle tasolle", kertoo Kuivalainen.

Kuivalainen on innoissaan muutosta, sillä parempi sijainti ja selvästi kasvanut tilamäärä mahdollistavat yritykselle edellytykset kasvuun, johon on laadittu selkeä suunnitelma. Uusi painotalo sijaitsee aivan Helsingin tien varrella, Porin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Peltotie 33, Ulvila. Korkea halli mahdollistaa paremmat painotuotteiden varastointimahdollisuudet ja lisäksi konekannan kasvattaminen uudelle tasolle on nyt mahdollista. "Pyrimme alan parhaaseen asiakaspalveluun ja laatuun. Uuden toimitilan ansiosta pystymme jopa parantamaan toimitusaikojamme ja lisäksi saamme hankittua uutta konekantaa kasvaneiden tilaratkaisujen myötä. Yksi uusi painokone odottaakin jo pääsyään uusiin tiloihin", mainitsee Kuivalainen.

Kuten mainittiin, painotalon uudet toimitilat ovat huomattavasti nykyistä laajemmat ja tilojen remontointi onkin paraikaa käynnissä. Uudistettuun painotaloon on tulossa muun muassa vastaanottoaula, jossa on esillä näkyvyyselementtejä showroom-tyyliin. Laajemmat tuotantotilat antavat tilaa kasvulle sekä varastoinnille ja uusi neuvotteluhuone mahdollistaa asiakkaiden tutustumisen tuotteisiin ilman tuotannosta kuuluvia ääniä.

Plusprint saa myös joukkoonsa uuden jäsenen, kun Maija Minkkinen, 25, liittyy asiantuntevaan porukkaamme. Maija hoitaa jatkossa asiakkaiden prepress-tarpeita eli painomateriaalin käsittelyä painoprosessin vaatimaaan muotoon. "Maija on tehnyt kanssamme yhteistyötä vuoden alusta saakka ja kyseessä on erittäin lahjakas graafikko, joka sopii porukkaamme täydellisesti. Monet painotyöt vaativat aikaa vievää työtä, ennen kuin pystymme valmistamaan niistä laadukkaita painotuotteita. Maija auttaa asiakkaitamme nimenomaan onnistumaan täydellisen painomateriaalin luomisessa", valaisee Kuivalainen.