9.3.2020 klo 15:26

Plusprint mukana Young Lions Finland 2020 -kilpailussa

Olemme ylpeänä mukana Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL:n järjestämässä, Suomen merkittävämmässä nuorten suunnittelijoiden kilpailussa, Young Lions Finlandissa. Kilpailu antaa nuorille markkinointikyvyille mahdollisuuden näyttää taitonsa ja päästä edustamaan Suomea Cannesiin, jossa paikalla ovat maailman suurimmat brändit ympäri maailmaa. Kilpailutyöt aherrettiin 6.-8.3. viikonloppuna ja kevään kuluessa selviää, ketkä pääsevät edustamaan Suomea Cannesiin kesäkuussa. Plusprintin edustaja Niina Tielinen toimii Suomen osakilpailun tuomaristossa.

Suomen osakilpailun tehtävänä oli luoda ainutlaatuinen ilmiö joka syntyy Suomessa ja luo kansainvälisen puheenaiheen. On todella jännittävää nähdä, millaisia uusia innovaatioita kisaviikonloppuna on luotu.

Uskomme Plusprintissä suomalaisen työn erinomaisuuteen sekä osaamiseen. Oma ainutlaatuisuutemme on se, että toteutamme näkyvyysratkaisuja ja mainosmateriaaleja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä ja mahdollisimman paljon kotimaisille materiaaleille. Käytämme vain myrkyttömiä värejä ja energianlähteenämme on ympäristöystävällinen tuulivoima.
Haluammekin haastaa ihmisiä ajattelemaan valintojaan ja muuttamaan maailmaa printti kerrallaan - Mieti ennen kuin painat!

Seuraamme kilpailun etenemistä sosiaalisen median kanavissamme sekä nettisivuillamme. 

Onnea jännittävään kevääseen Nuorille Leijonille!