23.2.2018 klo 10:32

Plusprintiin lisää vahvistusta

Vuosi 2018 tuo taas henkilöstöpuolelle lisää uusia tuulia, kun Annulii Väliviita aloittaa helmikuussa työt myynnin ja markkinoinnin saralla. Annulii työskentelee pääasiassa Porissa, mutta myös Tampereen suunnilla voidaan naista nähdä.

Aikaisemmin Annulii on toiminut pankki- ja vakuutusalalla yli kahdeksan vuoden ajan, mutta täysin vierasta ei tämäkään ala hänelle ole, sillä opiskeluaikoina on tullut vietettyä muutamia vuosia porilaisessa kopiointiliikkeessä töissä opintojen ohella. Markkinointiin liittyvät tehtävät taas ovat tulleet tutuiksi myös vakuutusyhtiössä ja pankissa, joten sekin on jo entuudestaan tuttua. 

”Olen todella innoissani tästä alan vaihdoksesta ja täytyy sanoa, että opiskeluaikainen työpaikka on antanut hyvää kokemusta ja käsitystä tästä alasta, vaikka kuviot ovatkin nyt vähän suuremmat ja tietysti myös menneet eteenpäin kymmenessä vuodessa. Silloin ei kyllä tajunnut, kuinka paljon hyötyä tuosta työpaikasta tulee vielä olemaan”, Väliviita toteaa.

Plusprintin tavoitteena on lisätä sekä myynnin että asiakaspalvelun resursseja, mutta Annuliin harteilla on myös messutapahtumien organisointi. ”Mahtavaa päästä osaksi näin hyvää porukkaa ja tavoitteenani on tuoda uutta näkemystä asioihin sekä antaa oman täyden panokseni yritykselle toimien erittäin tarpeellisina lisäkäsinä myynnissä ja markkinoinnissa”, Väliviita kertoo.

Tervetuloa mukaan, Annulii!