5.3.2019 klo 15:30

Plusprintiin lisää vahvistusta

Suomalainen kasvuyritys Allone Print Oy eli Plusprint laajentaa omistajapohjaansa, kun Harri Hakala liittyy mukaan osakkaaksi vähemmistöosuudella. Hakala toimii tällä hetkellä Festum Accounting Oy:n myyntijohtajana taloushallinnon palveluiden parissa. Harrilla on lisäksi pitkä kokemus muun muassa DNA:n operaattoritoimialasta yritysmyynnin vetäjänä sekä kehittäjänä useissa eri rooleissa. Plusprintiin Harri tuo osaamista niin IT-toimialalta kuin taloushallinnostakin. Erittäin eläinrakkaana henkilönä tunnettu Hakala ei tule työskentelemään yrityksessä päivittäin, mutta tuo osaamisensa ja verkostonsa kasvuyrityksen käyttöön.

Julianna Hautoniemi prepressin ja tuotannon osaajaksi

Jo muutaman kuukauden Plusprintin mukana etänä toiminut Julianna Hautoniemi liittyy myös mukaan Plusprintin kasvavaan tiimiin ja muuttaa Jyväskylästä Satakuntaan. Taitavana painoaineistojen luoja auttaa asiakkaitamme tekemään ideoistaan valmiita painotuotteita, joissa yhdistyy tyyli ja käytännölisyys. "Hautoniemen osaaminen sekä digi- että painettavan materiaalin luomisessa on käynyt selväksi. Tuotantomäärien kasvaessa prepressin määrä kasvaa, sillä parhaiden painotuotteiden luominen vaatii aina hienosäätöä, johon saamme nyt lisää osaamista. Lisäksi Juliannalla on kokemusta tuotannon tehtävistä, joka on olennainen osa hyvän painotuotegraafikon työtä", kertoo toimitusjohtaja ja enemmistöosakas Jari Kuivalainen.

Taustaa omistuspohjan laajenemiselle

Plusprintin kasvu on viimeisenä kahtena vuotena ollut vakuuttavaa, sillä yrityksen liikevaihto on vuodesta 2016 tuplaantunut. Vuonna 2018 liikevaihto oli 1,25 miljoonaa, josta kasvua edelliseen vuoteen oli noin 45%. "Kasvumme on ollut täysin orgaanista, sillä emme ole tehneet yritysostoja tai fuusioita. Investoinnit laadukkaaseen ja ekologiseen konekantaan sekä uusiin toimitiloihin ovat nostaneet merkittävästi tuotantokapasiteettia, joka näkyy tällä hetkellä liikevaihdossamme. Rekrytointien onnistuminen on ollut avainasemassa kasvukapasiteetin tavoittelemisessa ja tästä suuri kiitos erinomaiselle henkilökunnallemme. Myös brändiämme on vahvistettu viimeisten vuosien aikana ja Plusprint on kehittynyt Suomen tasolla merkittäväksi digipainotuotteiden valmistajaksi, jota arvostetaan laadun ja asiantuntijuuden vuoksi, mutta myös ekologisuuden vaalimisesta hyvinkin perinteisellä alalla", kertoo kesäkuussa 2018 osakkaaksi mukaan lähtenyt Tommi Laaksonen.

Lisätietoja:
Jari Kuivalainen
0504449244
jari.kuivalainen(at)plusprint.fi