26.9.2019 klo 21:17

Plusprintille myönnetty Kasvaja-sertifikaatti

Plusprintille on myönnetty Kasvaja-sertifikaatti. Sertikaatti voidaan myöntää kolmen viimeisen vuoden ajan liiketoimintaansa selvästi kasvattaneille yrityksille. Kun yrityksen liiketoiminta kasvaa useampana vuonna peräkkäin, se kertoo vahvaa kieltä yrityksen kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa, kerrotaan sertifikaatin myöntämisen perusteluissa.

"Tämä sertifikaatti lämmittää mieltä erityisen paljon, sillä olemme tavoitelleet vastuullisesti toteutettua kasvua jo usean vuoden ajan - sen myös saavuttaen. Tarkkaan harkitut investoinnit ja hyvin onnistuneet rekrytoinnit ovat johtaneet liikevaihdon tuplaantumiseen alle parissa vuodessa. Kasvun tavoitteena on pystyä tarjoamaan Suomen johtavaa brändiviestinnän palvelua kaiken kokoisille yrityksille ja tuoda esille ekologisempien valintojen merkitystä perinteisellä alallamme", kertoo Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen.

"Teemme myös syksyn ja kevään aikana merkittäviä laitehankintoja, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla tuotevalikoimalla. Kiitos kasvusta kuuluu kuitenkin asiakkaillemme, joita ilman emme olisi mitään, joten koen että olemme velvollisia tavoittelemaan entistäkin parempaa laatua ja monipuolisuutta", lopettaa Kuivalainen.