15.9.2017 klo 8:50

Teemu Lehtisaari tuotantopuolelle

Teemu Lehtisaari vahvistaa Plusprintin digipainon tuotanto-osastoa syyskuun puolivälistä lähtien ja tuo osaamisensa sekä paino-, että jälkikäsittelypuolelle. Lehtisaari on työskennellyt pitkään painoalalla ja mies onkin tuttu kasvo muun muassa Kehityksen Kirjapainosta sekä Brand ID:sta.

Toimitusjohtaja Jari Kuivalainen on tyytyväinen, että Teemun kaltainen ammattilainen päätti hypätä mukaan kelkkaan. "Tarvitsimme vahvistuksia tuotannon puolelle ja Teemu on loistava lisä ryhmäämme. Tuotteiden laatu on meille kunnia-asia ja Teemun kokemus alalta tukee laatutavoitteiden täyttymistä", kertoo Kuivalainen.

Lähiviikkojen aikana on edessä myös digipainoyksikön muutto isompiin tiloihin, sillä nykyiset tilat ovat käyneet liian ahtaiksi. Uutta tilaa on remontoitu kovaa vauhtia ja tarkoituksena on päästä muuttamaan syyskuun lopussa. "Muutto on tärkeä osa kasvutavoitteidemme täyttymisessä. Laadukkaammat tilat antavat mahdollisuuden tuotantoprosessien tehostamiseen. Tämä taas palvelee asiakkaitamme monella eri tapaa, mutta tärkeimpinä yksittäisinä tekijöinä ovat jo entisestään korkean laadun parantaminen sekä nopeammat toimitusajat", valaisee Kuivalainen.