Blogi, Referenssit

Plusprint tuottaa Pori Jazzin ja Porisperen printit

Plusprint on solminut yhteistyösopimukset Porin suurimpien festivaalien Pori Jazzin ja Porisperen kanssa. Yhteistyön myötä Plusprint tuottaa molempiin festivaaleihin printtituotannon mukaan lukien suurkuvatuotannon että pienemmät tapahtuman printtimateriaalit.

Pori Jazzin Daniel Sharsan (vas.) ja Plusprintin Tommi Laaksonen ovat tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta.

Pori Jazz on yksi Suomen suurimpia festivaaleja, jota tähdittävät tänä vuonna mm. Sophie Ellis-Bextor, Jason Derulo, Pet Shop Boys, Kraftwerk ja monet muut musiikkitaitajat. Vuodesta 1966 saakka järjestetty festivaali on sementoinut paikkansa monen juhlakävijä vakiofestarina.Plusprint on toimittanut Pori Jazzin printtejä jo usean vuoden ajan ja yhteistyöllä pyritään tuomaan Pori Jazzin tunnettua brändiä esiin mahdollisimman ammattitaitoisesti.

Porispere on Pori Jazzia tuoreempi tapaus, mutta on ottanut paikkansa Porin tapahtumakesän raudanlujana tekijänä. Tapahtumajärjestäjien aateliin lukeutuvan Harri Vilkunan operoima festari kerää vuonna 2024 Kirjurinluotoon muun muassa Battle Beastin, Lauri Tähkän, Haloo Helsingin ja Sonata Arctican kaltaisia huippunimiä. Yhteistyö on Plusprintille Porisperen kanssa ensimmäinen laatuaan koko festivaalia koskevana kattauksena.

Plusprintin Jari Kuivalainen ja Porisperen Harri Vilkuna tyytyväisinä tuoreen yhteistyösopimuksen myötä.

Näiden lisäksi Plusprint toimittaa luonnollisesti printtimateriaalia kymmenille pienemmille festareille ympäri Suomen ja pyrimme aina tekemään tapahtumasta mahdollisimman laadukkaasti toteutetun kokonaisuuden, josta voidaan olla ylpeitä.

Tuoteosastot
Sulje