Ohjeet suurkuva-aineistolle

1. Dokumentin koko

Tarkista, että dokumentin koko on oikea.

2. Leikkuuvarat

Aineistossa tulee olla tuotteen mukainen leikkuuvara. Suurkuvissa leikkuvara voi olla esim. +10mm. Huomaathan, että roll-up-tuotteisiin tulee lisätä 200 mm asennusvara aineiston alareunaan.

3. Kuvien resoluutio

Suurkuvatulosteiden sävykuvien resoluutio tulisi olla 1/1-koossa noin 100–150 dpi. Viivakuvien resoluutio on aina 1200 dpi.

4. Värit

Tarkista, että dokumentin värit ovat aina CMYK-muodossa, kun se on mahdollista. Valmistamme sekä kankaille, levyille että tarroille vain CMYK-profiilin koneilla. Paperille valmistettaessa suosittelemme päällystetylle paperille Coated FOGRA39 -väriprofiilia ja päällystämättömälle paperille Uncoated FOGRA39 -profiilia.

5. PDF-tiedosto

Tallenna työ aina PDF-muotoon ennen sen toimittamista. Varmista, että fontit ovat sisällytettynä kokonaisuudessaan PDF:ään. Grafiikkatiedostojen sisältämät fontit on varminta muuttaa poluiksi. Huomioi tallennusvaiheessa, että teet PDF:n sivu kerrallaan. Liitä kulmamerkit aina mukaan PDF:ään, ja sijoita aineisto keskelle arkkia.

6. Stanssi

Merkitse mahdolliset stanssilinjat spot-värillä (M 100) ja päällepainatuksella. Stanssilinja muodostuu yhdestä yhtenäisestä viivasta, ei useasta erillisestä palasta. Mikäli mahdollista, toimita aineisto sekä stanssin kanssa että ilman.

EXTRA: ROLL-UPIN SUUNNITTELUOHJE

Rollup-ohje
Tuoteosastot
Sulje