Ohjeet tarrojen ja teippausten asentamiseen

Tarrojen ja teippausten asentaminen itse

Asentamalla itse tarrat ja teippaukset säästät asennuskuluissa ja teet palveluksen myös ympäristölle. Monien pienempien tarrojen ja teippausten asentaminen autoihin, ikkunoihin tai seiniin on yllättävän helppoa. Meillä Plusprintissä on lisäksi paljon erilaisia helposti asennettavia materiaaleja, joiden poistaminenkin käy ilman hikeä ja tuskaa.

Kerromme aina sinulle millainen tarra on kyseessä ja annamme vinkkejä erilaisille pinnoille asennukseen. Lastan sijasta voit käyttää myös esimerkiksi luottokorttia tai vastaavaa, jolla saat tasoitettua tarran kiinnitettävään pintaan. Meiltä saat myös tilattua asennuslastan mukaan tarratilauksesi yhteyteen. Suurempiin ja vaativampiin asennuksiin suosittelemme aina ammattilaista ja etenkin arvokkaampia pintoja teipatessa on äärimmäisen tärkeää, että asennuksen hoitaa ammattilainen.

Millaisia teippejä voit asentaa itse?

Teippien asentamisessa on muutama huomioonotettava asia, joiden avulla onnistut varmasti etenkin pienten teippien asennuksessa. Muun muassa tekstit (aukioloajat yms) on erittäin helppo asentaa ikkunoihin ja muihin tasaisiin pintoihin. Sinun pitää vain huolehtia, että asennettava teippi on suorassa ja tämän jälkeen asennus onnistuu varmasti. Itse asennettavat teipit on jaettu kahteen kategoriaan; siirtokalvotetut teipit ja normaalit tarrat. Seuraavassa kerromme mitä eroa näillä on ja kuinka asennat ne vaivatta.

Siirtokalvotettu teippi

Siirtokalvotetussa teipissä on asennusta helpottava siirtokalvo. Tämä helpottaa tekstien ja muiden teippien asentamista, joissa on erilaisia yksityiskohtia. Tällaisia ovat muun muassa tekstit. Tässä kuvakollaasi asennuksen helpottamiseksi.

Normaali tarra ilman siirtokalvoa

Normaalin tarran asentaminen ilman siirtokalvoa onnistuu hyvin samalla tavalla kuin videolla näytetyn siirtokalvotetun tarrankin.
1) Poistat taustapaperista pienen osan
2) Asennat tarran alkuosuuden suoraan. Jos tarra meni vinoon, asemoi uudestaan.
3) Poista hitaasti taustapaperia ja samalla tasoitat pintaa lastalla kiinni pintaan. Työnnä ilmakuplat rauhallisesti pois.
4) Älä kiirehdi, vaan asenna kaikessa rauhassa.

Vinkki: Voit käyttää asennuksessa apuna myös fairy-vettä niille pinnoille, jotka kosteutta kestävät. Tämä helpottaa asentamista muun muassa ikkunoihin. Suihki fairy-vettä asennettavalle pinnalle ennen asennusta ja pyyhi asennuksen jälkeen. Anna tarran kuivua rauhassa.

Tuoteosastot
Sulje