Sopimusehdot ja tietoturva

Sopimusehdot ja tietoturva

Tietoturva

Me Plusprintissä otamme tietoturva-asiat vakavasti ja pidämme huolta niin omista, kuin asiakkaidemmekin tiedoista. Tämä tarkoittaa sitä, että noudatamme kaikessa asiakasliiketoiminnassamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR), jonka tavoitteena on lisätä läpinäkyvyyttä ja varmistaa yhdenmukainen tietosuojakäytäntö kaikkialle Eurooppaan, jotta kenenkään ei tarvitse huolehtia, missä omat tiedot pyörivät. Sinun tietosuojasi on yksityistä.

Asiakasrekisterimme koostuu tarvittavista tiedoista, joita keräämme ja saamme asiakkaistamme meidän kanssamme asioinnin eri vaiheissa. Rekisterimme sisältämien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Plusprintin liiketoimintaan liittyen asiakassuhteiden ja tehtävien hoitaminen sekä palveluiden ja tuotteiden tarjoaminen.

Tämän lisäksi saatamme saada käyttöömme erilaisia työhommia varten yrityksiltä esimerkiksi heidän asiakkaidensa tai henkilökuntansa osoitteistoja. Saat toimitettua tarvittavat osoitteistot meille tietoturvallisesti muutamalla tavalla, esimerkiksi zippaamalla ne suojatuksi tai käyttämällä WeTransferia. Mikäli tarvitset näiden käyttöön ohjeita, niin autamme mielellämme, otat vaan meihin yhteyttä. Muistathan, että sähköposti on turvaton (ellei se ole suojattu) ja sen avulla siirrät meille aineistoja vain omalla vastuullasi.

Yllä mainituissa tarkoituksissa henkilötietoja voidaan käsitellä Plusprintissä – mutta käsittelemme niitä turvallisesti ja huolellisesti. Kaikki aineistot ja asiakirjat ovat sähköisessä muodossa mahdollisuuksien mukaan ja mikäli manuaalista aineistoa käsiimme saamme, ne tuhotaan asianmukaisesti käytön jälkeen. Manuaalista aineistoa siis emme säilytä.

Plusprint noudattaa henkilötietojen käsittelyssä siihen sovellettavaa lainsäädäntöä (EU:n tietosuoja-asetusta). Käyttääksesi palveluitamme, sinun on hyväksyttävä Plusprintin tietosuojaselosteen ehdot eli lukaisethan tämän läpi ja tutustut tietosuojaan liittyviin oikeuksiisi, niin tiedät tämän jälkeen, mitä me teemme varmistaaksemme tietosuojan jokaiselle asiakkaallemme. Ja vaikka lopettaisit lukemisen tähän, voit luottaa siihen, että tietosi ovat turvassa kanssamme.

Kun tilaat Plusprintistä

Tilatessasi meiltä, luovutat Plusprintille oikeuden käsitellä ja säilyttää asiakirjojasi. Lisäksi annat luvan säilyttää tietojasi Plusprintin asiakasrekisterissä. Jos haluat asiakastietosi ja asiakirjasi tuhottavan, voit ilmoittaa meille siitä sähköpostilla. Tämän jälkeen emme tallenna mitään tietojasi.

Huomaathan, että tilatessasi Plusprintistä, annat meille myös oikeuden käyttää valmista painotuotetta mallina tai valmiin painotuotteen kuvaa omassa markkinoinnissamme esimerkiksi somessa. Toisin sanoen, voimme jakaa kuvia upeista painotuotteistasi. Käytämme mallien osalta tervettä järkeä eli malleina ei käytetä mitään arkaluontoista tietoa sisältäviä painotuotteita.

Kuka voi käsitellä tietojani?

Käyttämiimme järjestelmiin on pääsy vain työntekijöillämme ja järjestelmämme ovat salasanasuojattuja. Työntekijämme käyttävät tietojasi vain ja ainoastaan asianmukaisesti ja tarvittaviin tarkoituksiin. Kaikki tiedot pysyvät luottamuksellisesti vain Plusprintin työntekijöiden keskuudessa.

Joissakin tapauksissa meillä on tarve siirtää tietoa kolmansille osapuolille, mikäli tilanne sitä edellyttää. Käytämme näihin tarkoituksiin vain luotettuja yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme tehneet kattavat tietosuoja- ja tiedonkäsittelysopimukset. Sopimuksissa on otettu huomioon lainsäädännön sekä EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Plusprintin yhteistyökumppaneilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa tai jakaa näitä eteenpäin.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä kaikkia tietoja sinusta on meille tallennettu. Sinulla on myös oikeus vaatia meitä oikaisemaan, poistamaan tai täydentämään rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut tieto. Otathan meihin aina yhteyttä, jos sinulle tulee tällaisia tarpeita. Tietojen säilytys ja käsittely perustuvat antamaasi suostumukseen tilauksen yhteydessä ja sinulla on tietysti oikeus peruuttaa suostumuksesi. Kyseisessä tapauksessa ota meihin yhteys. Huom. Lainsäädäntö tai maksamattomat velat saattavat joissain tapauksissa velvoittaa meitä säilyttämään osan asiakastiedoista huolimatta pyynnöistäsi poistaa asiakastiedot.

Mitä tietoja keräämme ja säilytämme? Ja miksi ihmeessä?

MITÄ?

 • Käyttäjän itsensä antamat tiedot
  • Tunnistautumistiedot, kuten nimi
  • Yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite
  • Painoaineistot
  • Maksutiedot, kuten laskutustiedot
  • Markkinointiviestiluvat
  • Asiakkaan erillisellä suostumuksella annetut personoivat tiedot, kuten asiakaskyselyvastaukset
 • Palveluiden käytöstä havaitut tiedot
  • Toimitustiedot, kuten toimitusosoite
  • Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut
  • Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot

MIKSI?

 • Tilausten käsittely, toimitus, kirjanpito
 • Asiakkuuksien ylläpito
 • Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittäminen
 • Sisäisten toimintojemme kehittäminen
 • Väärinkäytösten estäminen
 • Asiakaspalvelun helpottaminen ja nopeuttaminen – mm. toistuvat tilaukset

 

Pääsääntöisesti tietojen lähde on verkkosivujen käyttäjä/asiakas itse sähköpostin välityksellä. Sähköpostipalvelimella viestihistoria säilyy vuoden ajan (12kk), jonka jälkeen se tuhotaan. Mikäli haluat aineistosi/materiaalisi tuhottavan tätä ennen, ole meihin yhteydessä.

Niin ja se some

Sosiaalisessa mediassa noudatamme aina kussakin kanavassa sen ylläpitäjän määrittelemiä ehtoja ja ohjeita. Mikäli vierailet esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa sivuillamme, niin voit seikkailla sielläkin huolettomin mielin – tietosuojasi ei katoa myöskään sitä kautta asioidessasi.

Rekisterinpitäjä

Allone Print Oy / Plusprint-palvelut
Peltotie 33
28400 Ulvila

Mikäli jokin tietoturvassasi askarruttaa mieltäsi, ota rohkeasti meihin yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 320 9400.

Me pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme tilanteen niin vaatiessa, mikäli toimintaamme tai palveluihimme tulee muutoksia tai nykyinen lainsäädäntö muuttuu tai tarkentuu. Merkittävistä muutoksista tiedotamme sinua erikseen.

Tuoteosastot
Sulje