Painotalo Tampere / Pirkanmaa

Plusprint tarjoaa moderneja ja ekologisia painotuoteratkaisuja Pirkanmaan alueella ja Tampereella. Tuotamme mainostarrat, logotarrat, ikkunateippaukset ja autoteippaukset sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Palveluihimme kuuluvat myös kirjojen, lehtien ja mainosten painatus, kylttien painatus, valomainokset, messusuunnittelu, messuseinät ja messujen rakentaminen. Tuotamme myös digipaino-, kirjapaino- ja offsetpainopalveluita, suurkuvatulostusta, postituspalveluita sekä suoramarkkinointia.

Henkilökohtaista palvelua ja laadukkaita painotuotteita ekologisesta painotalosta

Meiltä Plusprintillä saa ainutlaatuista, henkilökohtaista palvelua sekä laadukasta painojälkeä. Painotalossamme työskentelee joukko pitkän linjan ammattilaisia, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemus alalta.

Olemme sitoutuneita ympäristöystävälliseen toimintaan ja kunnioitamme ympäristöä jokaisessa painoprosessin vaiheessa. Käytämme tuulivoimaa, suosimme FSC- tai PEFC-merkittyjä papereita, vältämme liuottimien käyttöä ja suosimme kierrätysmateriaaleja. Painoprosessi on alusta lopputuotteeseen saakka harkitun ekologinen. Plusprint on 100 % suomalainen ja suosii kotimaisia materiaaleja, ja siksi laadukkaan suomalaisen työn symbolina Plusprintillä on Avainlippu-merkki.

Modernia digipainoa Tampereelta

Plusprintin painotalossa käytetään alan parasta laitteistoa, joka vastaa modernin, muuttuvan maailman vaatimuksiin. Tämä mahdollistaa innovatiivisten brändiviestintäratkaisujen tarjoamisen parhaaseen hintaan. Asiantuntijamme palvelevat asiakkaita henkilökohtaisesti alusta loppuun ja näin varmistavat ehdottoman asiakastyytyväisyyden.

Plusprint Pirkanmaa palvelee Tampereella osoitteessa Paasikoskenraitti 3 B 45. Valitsemalla Plusprintin saat korkealaatuisia painotuotteita, asiantuntevaa palvelua, monipuolisuutta, joustavuutta, ympäristöystävällistä toimintaa sekä tuen suomalaiselle työlle ja yrityksille. Plusprint on luotettava kumppani kaikkiin painotarpeisiisi.

PLUSPRINT.FI
PIRKANMAA
Paasikoskenraitti 3 B 45
33250 Tampere

Tuoteosastot
Sulje