Osasto: Esitteet ja flyerit

Esitteet yrityksille, flyerit messuille – ja pienissäkin erissä. Tuo yrityksen parhaat puolet esille laadukkailla esitteillä. Kuvien ollessa esitteessä merkittävässä osassa, on hyvä valita paperi, joka toistaa värisävyt hyvin. Painotuotteen pitää tukea sen sisältöä muodollaan sekä paperi- että jälkikäsittelyvalinnoillaan. Kysy myös taiteltuja esitteitä, joilla saat yksilöllistä ilmettä.

Plusprint valmistaa yritysesitteet tarvittaessa alusta loppuun. Halutessanne teemme yhteistyötä oman markkinointitoimistosi kanssa, jotta juuri halutun kaltainen lopputulos saadaan aikaiseksi. Valikoimistamme löytyy runsaasti vakiomateriaaleja, joiden avulla saadaan luotua brändisi ilmettä tukeva kokonaisuus.

Esitteitä suunnitellaan moneen eri kokoon ja erilaisia taittovaihtoehtojakin on runsaasti. Kokoihin ja taittovaihtoehtoihin voit tutustua täällä! Tuotamme myös muotoonleikattuja esitteitä ja flyereita, joilla erotut varmasti massasta. Monipuolisten taittovaihtoehtojen, jälkikäsittelyjen ja materiaalien runsauden vuoksi kannattaakin aina pyytää erikseen tarjous omasta esitteestäsi.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Tuoteosastot
Sulje