Referenssit

Loistava palvelu, erinomainen hintataso, huippulaadukas lopputulos

Tutustu rauhassa painotalo Plusprintin referensseihin, joita on erinomaisen painopalvelumme ansiosta runsaasti. Kirjapainollamme on nimittäin useita satoja asiakkaita pääasiassa Satakunnan, Uudenmaan, Hämeen ja Varsinais-Suomen alueella. Painotuotteitamme käyttävät kaikkien alojen edustajat ympäri Suomen ja onpa tuotteitamme toimitettu aina Norjaan saakka. Korkea asiakastyytyväisyytemme perustuu alan parhaaseen asiakaspalveluun, asiantuntemukseen ja huippulaadukkaaseen konekantaan, jonka avulla pystymme tuottamaan painopalveluja nopeasti, kustannustehokkaasti ja tietenkin upealla tulostusjäljellä.

Painopalveluissa uskomme henkilökohtaiseen palveluun ja tästä syystä tapaamme asiakkaitamme päivittäin myös kasvotusten, emmekä anna automaattisten sähköpostiviestien hoitaa asiakaspalveluamme. Suunnittelemme tarpeen vaatiessa asiakkaan kanssa painotuotteet alusta loppuun, jotta asiakkaamme saa käsiinsä tuotteen, joka ylittää odotukset.

Painotalomme asiakkaat tilaavat meiltä päivittäin suuria eriä kylttejä, pieniä eriä käyntikortteja tai nopealla aikataululla toteutettavia esitteitä. Tilauksen koolla ei ole meille merkitystä, vaan jokaista asiakasta palvellaan aina yhtä laadukkaasti. Siksi me olemme astetta parempi painotalo ja tyytyväiset asiakkaamme ovat siitä erinomainen todiste.

Esimerkkejä Facebookin arvosteluista:

5/5 ”Erinomainen laatu ja nopea toimitus!” – Maija Pietilä
5/5 ”Very good quality, fast turnaround, helpful service.” – Paolo Caravello
5/5 ”Laadukasta, nopeaa, ystävällistä.” – Tapio Seppälä
5/5 ”Erittäin hyvä palvelu. Hinta-laatusuhde erinomainen!” – Juuso Noesis
5/5 ”Nopea, asiantunteva ja palveleva” – Mollu Heino
5/5 ”Laadukasta ja nopeata palvelua! Suosittelen!” – Oleg Oksanen

Tuoteosastot
Sulje