Blogi

Pori uudistaa brändiään Plusprintin avulla

Kiitosta ja ihastelua keränneen brändiuudistuksen tehnyt Porin kaupunki on valinnut Plusprintin paino- ja kopiopalvelukumppanikseen vuosiksi 2017-2019.


Sopimus sisältää lisäksi 1+1 vuoden optiot. Plusprint valittiin sopimustoimittajaksi Porin kaupungin hankintapalvelujen teettämän avoimen kilpailutuksen kautta.

Plusprint vastaa jatkossa Porin kaupungin painotuotteiden tuotannosta ja yhteistyön molemminpuolisena tavoitteena on brändi-ilmeen yhtenäistäminen. ”Plusprintin ratkaisujen avulla Porin kaupungin eri yksiköiden toimintaa pystytään yhtenäistämään painomateriaalien tuottamisen ja ulkoasun vaatimusten suhteen. Tämä luonnollisesti vahvistaa laadukasta brändimielikuvaa ja helpottaa painomateriaalien tuottamisen seurantaa ja hallinnointia”, kertoo Plusprintin toimitusjohtaja Jari Kuivalainen.

Sopimuksen olennaisena osana on luoda kaupungille tilausjärjestelmä, jonka kautta painotuotteiden tilaaminen on vaivatonta. ”Luomme juuri kaupungin tilausportaalia, jonka myötä graafiset ohjeistukset ja muut viestintäyksikön kanssa sovitut asiat toistuvat varmasti jokaisessa painotuotteessa. Järjestelmä nostaa kaupungin painotuotteiden hallinnan uudelle tasolle ja helpottaa varmasti brändiuudistuksen läpivientiä”,  pohtii Kuivalainen.

Sopimus on voimassa lokakuun 2017 alusta. Kuivalainen kertoo, että vastikään voimaan tullut sopimus on loistava askel Plusprintin pitkän aikavälin kasvutavoitteelle. ”Kuten olemme aiemminkin kertoneet, on tavoitteenamme kasvaa maltillisesti, tinkimättä kuitenkaan palvelun laadusta ja nopeudesta. Porin kaupunki on meille arvokas kumppani, jonka uuden brändin rakentamisessa mukana oleminen on meille suuri kunnia”, lopettaa Kuivalainen.

Porin kaupungin uutta ilmettä painetaan Plusprintissä.
Porin kaupungin uutta ilmettä painetaan Plusprintissä.
Tuoteosastot
Sulje