Blogi

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Brändäsimme Shotsin uuden ravintolan ilmeen ja loimme rentoa, mutta tyylikästä tunnelmaa vanhan jäätelöbaarin tilalle rakennettuun miljööseen.

Shotsin uusi ravintola Shots Kävelykatu aukesi alkukesästä 2023 ja brändäsimme ravintolan ilmeen lukuisilla printeillä. Tyylikäs tummanvihreä sävy toistuu ilmeessä paljon, mutta sisutukseen on tuotu raikkautta ja tyyliä väreillä sekä yhteistyökumppanien brändiä esille tuomalla.

Kokonaisuus yksinkertaisesti toimii

”Vanhan jäätelöbaarin muokkaaminen tyylikkääksi ruoka- ja seurustelupaikaksi otti aikansa, mutta lopputulos on näyttävä. Varsinkin katolla oleva valomainos, jossa kunnoitettiin vanhaa ja luotiin uutta, on tyylikäs ilmestys. Vanha runko kunnostettiin ja maalattiin vastaamaan nykypäivän standardeja ja valmis tuote sopii kokonaisuuteen kuin piste iin päälle”, kertoo projektista vastannut Saija Roponen-Alhonpää.

Valomainoksen lisäksi Shotsiin toteutettiin muun muassa kaikki teippaukset, suuria levytulosteita paikan brändäämiseen, ulkokäyttöön suunnitellut menut, pöytämenut, valaistuja hinnastojulisteita sekä paljon muuta markkinointimateriaalia avajaisiin liittyen.

Ravintolamiljöötä pitää kunnioittaa

Plusprint on vastannut Shotsin brändin esilletuomisesta nyt kolmeen kohteeseen ja kaikki ravintolat ovat olleet hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia. Saman brändin siirtäminen täysin erilaisesta lokaatiosta toiseen on aina oma haasteensa, mutta olemme mielestämme onnistuneet tässä mahtavasti ja olemme onnistuneet kunnioittamaan sekä Shotsin tyylikästä brändiä että paikan omaa tunnelmaa.

Shotsin puolelta suunnittelusta on vastannut Juha Harttunen Playmaker Oy:sta.

Tuoteosastot
Sulje