Blogi, Referenssit

Toimiston sisustaminen | CASE: Lähitapiola

Toimiston sisustaminen ja varsinkin viimeistely vie usein aivan liikaa aikaa ellet sitten hanki työhön ammattilaisia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat työn toiveidesi mukaan. Näin teki myös Lähitapiolan Essi Koivisto, joka vastasi uuden konttorin käyttöönoton onnistumisesta. Vastaremontoitu konttori tarvitsi muun mussa kyltityksiä sekä suuren määrän sisustuskalvoja. Sisustuskalvoilla haluttiin luoda näköestettä, mutta ei kuitenkaan pimentää tilaa. Näköesteiden piti lisäksi olla tyylikkäitä ja henkiä paikallisuutta, maanläheisyyttä ja laatua.

Sisustuskalvot ja tummennuskalvot toimistoon

Tarjouspyynnöstä lähtien Plusprint otti projektin omakseen ja tekivät kuin olisivat itselleen tehneet. Yhteistyö Plusprintin kanssa oli vaivatonta ja hauskaa. Ideointi, luovuus ja joustavuus ovat Plusprintin vahvuuksia. Hyvät yhteistyökumppanit projektissa ovat äärimmäisen tärkeitä ja siksi valitsimmekin Plusprintin toteuttamaan remontoidun toimistomme kaikki teippaukset ja neuvotteluhuoneiden kyltit

– Essi Koivisto, LähiTapiola

 

Sisustuskalvoilla upeaa tunnelmaa

Asiakas toivoi muun muassa kahvihuoneen sekä digicenterin isoihin lasiseiniin kuvitusta ja tähän lähdettiin vetämään asiakkaan kanssa ideariiheä. Sisustuskalvot nousivat heti alusta lähtien ratkaisuksi, mutta sisustuskalvojen laaja kirjo aiheutti pohdintaa. Plusprintin projektitiimi lähti työstämään ideaa ja lopulta luotiin muun muassa upea peikonlehtiseinä (kuvassa yllä), joka toteutettiin Spandexin Image perfect WindowTex – kangasteipeillä.  Sarjasta valittiin beiget, harmaat ja valkoiset kangaspintaiset lasinsomistekalvot, joihin luotiin tulostamalla oikeaa tunnelmaa.

Sisustuskalvot ja näköestekalvot toimistoon

Designkalvoilla yksityisyyttä ja viihtyisyyttä

Päätarve keskittyi kuitenkin tietoturvaan ja yksityisyyden luomiseen. Toimiston sisustus tarvitsi ratkaisun, millä saataisiin näköestettä isoon määrään lasikoppeja asiakkaiden sekä työntekijöiden näyttöjen suojaksi. Liian suljettua ja ahdasta tunnelmaa haluttiin välttää. Ratkaisuksi löysimme Antaliksen tuotteeseen nimeltä: Coala windows decor -sarjan lasinsomistekalvot. Tuotesarjasta löytyy tyylikäs liukuvärjätty huurrekalvo (kuvassa yllä), jolla saatiin sopivasti peitettyä tarvittava määrä lasia, jättäen yläosa avoimeksi. Näin ollen vältettiin ahdasta vaikutelmaa lasikoppikäytäville, Kokonaisuudessaan materiaalia käytettiin toimitiloihin lähes 150 metriä.

Toimiston sisustus ja teippaus

Kaupunkikuvituksella toimiston sisustus uniikiksi

Ideointivaiheessa syntyi myös idea piirretystä kaupunkiseinästä, johon haluttiin elementtejä Porista. Toimiston sisustaminen ei olisi ollut täydellinen ilman porilaisuuden esilletuomista. Olennaisiksi elementeiksi nousivat Raatihuone, Keski-Porin kirkko, Porin karhu sekä Kaarisilta. Upean kuvituksen suunnitteli Zinaida Designin Karita Åberg. Lopputulos toteutettiin Coalan kangasteippejä hyödyntäen. Näin tilaan syntyi uniikki ympäristö, joka huokuu tyyliä, rauhaa ja ylpeyttä paikallisuudesta.

Lisäksi 2. kerroksen kohtaamistilaan teipattiin Spandexin Image Perfect Styling films -vaakaraitaista kalvoa, mikä katkaisi hallinnollisen käytävän tyylikkäästi ja loi mielenkiintoisen lookin, koska kohtaamistilassa on sisällä pystymallista rimapaneelia. Tilojen nimikyltit (kuva alla) toteutettiin myös normaalista poikkeavalla tavalla. Puusta jyrsityillä kylteillä pystyttiin tuomaan maanläheisyyttä toimistotilaan, mutta myös luomaan sitä WAU-efektiä, jota niin usein peräänkuulutetaan.

Toimiston kyltit, opasteet ja teippaukset

Jos omassa kohteessasi mikä tahansa brändäys on ajankohtaista – ota meihin yhteyttä ja autamme aina samalla lämmöllä ja ammattitaidolla kuin tässäkin tapauksessa.

Tarjouspyynnön voit lähettää tästä!

Tuoteosastot
Sulje