Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Messupöydät

Meiltä saat laadukkaat Expolincin messupöydät, jotka kestävät vuodesta toiseen - jokaisella tuotteella on elinikäinen takuu. Printeillä tiski tai pöytä saadaan kustomoitua upeaksi markkinointivälineeksi. Valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla messuosastostasi saadaan rakennettua juuri halutun kaltainen kokonaisuus. Kokoon taitettavat pöydät toimivat myös kuljetuslaatikkona muun muassa messuseinille, joten saat kuljetettua koko kaluston henkilöautolla.

Expolinc-tiskit

Messupöytien aatelia! Laadukkaat Expolincin tuotteet on helppo kasata ja kuljettaa mukana. Plusprintin huippulaadukas printti viimeistelee upean kokonaisuuden. Erilaisia malleja ja kokoja.

Saatavilla olevat koot (syvyys x leveys x korkeus):
Case & Counter: 590x1390x1010mm
Standard Case: 380x560x960mm
Soft Image Counter: 395x1060x1020mm
Stand Up: 528x1206x1022mm

Plusprint Fabric Counter

Fabric Counter on edullinen, mutta laadukas peruspöytä monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Helppo kasata ja kuljettaa mukana. Sisältää laadukkaan Decotex-kankaan, joka kiinnitetään pöydän ympäri sekä kantokassin.

Saatavilla oleva koko (syvyys x leveys x korkeus):
400x1060x1020mm

Plusprint Counter Pro

Plusprint Counter-sarja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto, kun puhutaan laadukkaasta messupöydästä. Plusprintin Counter Pro on helppo laittaa kasaan, sillä tiski tarvitsee vain avata ja se on käytännössä käyttövalmis. Magneettivuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki. Sisältää kuljetuslaukun!

Saatavilla olevat koot (syvyys x leveys x korkeus):
Koko M: 480x910x930mm
Koko L: 480x1200x930mm

Plusprint Counter round

Plusprint Counter round on suositun Counter-sarjan pyöreä vaihtoehto. Näppärä vaihtoehto esimerkiksi isommalle messuosastolle lisäpöydiksi tai esimerkiksi arvontapisteeksi. Pöydän halkaisija 45cm ja korkeus 93cm. Magneettivuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki. Sisältää kuljetuslaukun!

Plusprint Counter Square

Suositun Counter-sarjan nelislulmainen versio. Äärimmäisen helppo kasata ja kuljettaa mukana. Magneettivuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki. Sisältää kuljetuslaukun!

Saatavilla oleva koko (syvyys x leveys x korkeus):
400x1000x930mm

Plusprint Case

Plusprintin Case on messupöytä, joka muuttuu laadukkaasta laukusta messupöydäksi silmän räpäyksessä. Voit kuljettaa laukussa esitteet ja muut messutarvikkeet ja päivän päätteeksi pakata tavarat takaisin pöydän sisään. Magneettivuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki.

Saatavilla oleva koko (syvyys x leveys x korkeus):
600x1240x960mm

Plusprint Case XL

Plusprintin Case XL on suositun Case-pöydän isoveli, joka muuttuu laadukkaasta laukusta messupöydäksi silmän räpäyksessä. Voit kuljettaa laukussa esitteet ja muut messutarvikkeet ja päivän päätteeksi pakata tavarat takaisin pöydän sisään. Magneettivuota, jossa äärimmäisen laadukas tulostusjälki.

Saatavilla oleva koko (syvyys x leveys x korkeus):
1060x2180x960mm

Plusprint Baaripöytä

Paksusta reboard-materiaalista valmistettu baaripöytä varmistaa messuosastosi viihtyvyyden. Rentoa keskustelua pöydän ympärillä, jonka laadukas printti pitää huolen brändisi näkyvyydestä.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous