Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Roll-upit & Beachflagit

Roll-upit
Laadukkaat roll up-telineet kestävät vuosia ja kaikilla telineillämme onkin vähintään vuoden takuu. Parhailla malleillamme takuu on elinikäinen. Tuotamme kaikki rollupit ilman liuottimia ja haitallisia väriaineita modeernilla UV LED-tekniikalla, joka tuottaa huippulaadukkaan printin markkinointisi avuksi.

Valikoimissamme ei huonolaatuisia roll-upeja ole, joten voit huoletta tilata isommankin määrän kerralla. Roll-upit saat yksipuolisena sekä kaksipuolisena ja kaikkiin malleihimme sisältyy myös kuljetuskassi.

Oletko suunnittelemassa roll-upia? Katso ohjeet suunnitteluun täältä!

Beachflagit
Valikoimissamme on runsaasti erimallisia ja -kokoisia beachflageja. Kaikissa malleissamme on laadukas hiilikuituvarsi ja hintaan sisältyy aina myös kantokassi.

Meiltä saat aina suunnittelupohjat beachflagin graafista työtä varten tai voimme tehdä sen puolestasi.

Eco mainosteline

Plusprintin Eco-mallisto on luonnonystävän valinta! Vuota on vaihdettavissa kevyeen alumiinirunkoon helposti ja telineen kaikki osat ovat helposti kierrätettävissä.

Original roll-up

Original roll-up on loistava valinta laadukasta perus-rollupia etsiville. Vuoden takuu, kestävä rakenne ja mahtava hinta ovat tehneet Originalista asiakkaiden suosikin.

Premium Roll-up

Plusprintin Premium roll-upit ovat varma valinta laadukasta roll-upia etsivälle. Kestävä mekanismi takaa pitkän käyttöiän ja upea muotoilu vangitsee katseen. Viiden vuoden takuu kertoo tuotteen korkeasta laadusta. Premium-mallia on saatavilla yksipuolisena koossa 800x2000, 1000x2000, 1200x2000 ja 1500x2000mm.

Superior roll-up

Superior roll-up elinikäisellä takuulla on markkinoiden ehkäpä paras roll-up. Upealla muotoilulla varustettu taideteos on väriltään valkoinen ja kantolaukkukin on designia. Kun ostat Superior-rollupin, et enää tyydy vähempään.

Double kaksipuolinen roll-up

Upeat Double roll-upit ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi messuosoastoille tai myymälätiloihin, joissa halutaan näkyä molempiin suuntiin. Kestävä runko takaa pitkää käyttöiän.

Wind roll-up ulkokäyttöön

Huippulaadukas ulkokäyttöön suunniteltu roll-up teline, joka kestää kovatkin sääolosuhteet ja pysyy pystyssä ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta tuulessa ja tuiskeessa.

Pöytä roll-upit

Upeat mini-rollupit pöydälle nyt Plusprintistä! Koot A4 ja A3. Nämä laadukkaat pöytä roll-upit ovat erinomainen lisä markkinointiin niin toimistolle kuin messuillekin.

Beachflagit

Laadukkaat hiilikuiturunkoiset beachflagit useilla eri jalustavaihtoehdoilla ja lippumalleilla. Premium tason markkinointia erikokoisilla mainoslipuilla suoraan Ulvilan varastosta.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous