Blogi

31

Plusprint yhteistyöhön Superpesiksen kanssa.

26

Petriina Peltola vastaa asiakkuuksista ja visuaalisesta suunnittelusta.

31

Asiakkaitamme

Mieti ennen kuin painat ja pyydä tarjous

tai lähetä vapaamuotoinen tarjouspyyntö
klikkaamalla sivun alareunasta löytyvää painiketta.

.

Seuraa meitä somessa

Plusprint on vuonna 2012 perustettu moderni ja ekologinen painotalo, jolla on toimipisteet Ulvilassa, Vantaalla, Lahdessa ja Tampereella. Tuotamme mainostarrat, logotarrat, ikkunateippaukset ja autoteippaukset sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja organisaatioille. Palveluihimme kuuluvat myös kirjojen, lehtien ja mainosten painatus, kylttien painatus, valomainokset, messusuunnittelu, messuseinät ja messujen rakentaminen. Tuotamme myös digipaino-, kirjapaino- ja offsetpainopalveluita, suurkuvatulostusta, postituspalveluita sekä suoramarkkinointia.

Meiltä Plusprintillä saa ainutlaatuista, henkilökohtaista palvelua sekä laadukasta painojälkeä. Painotalossamme työskentelee joukko ammattilaisia, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemus alalta. Toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Jari Kuivalainen on koonnut tiimin, joka kasvaa jatkuvasti ja työskentelee yhteistyössä.

Olemme sitoutuneita ympäristöystävälliseen toimintaan ja kunnioitamme ympäristöä jokaisessa painoprosessin vaiheessa. Käytämme tuulivoimaa, suosimme FSC- tai PEFC-merkittyjä papereita, vältämme liuottimien käyttöä ja suosimme kierrätysmateriaaleja. Painoprosessi on alusta lopputuotteeseen saakka harkitun ekologinen. Plusprint on 100 % suomalainen ja suosii kotimaisia materiaaleja, ja siksi laadukkaan suomalaisen työn symbolina Plusprintillä on Avainlippu-merkki.

Plusprintin painotalossa käytetään alan parasta laitteistoa, joka vastaa muuttuvan maailman vaatimuksiin. Tämä mahdollistaa innovatiivisten brändiviestintäratkaisujen tarjoamisen parhaaseen hintaan. Asiantuntijamme palvelevat asiakkaita henkilökohtaisesti alusta loppuun ja näin varmistavat ehdottoman asiakastyytyväisyyden.

Plusprintin painotalot sijaitsevat Porin lähellä, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Toimipisteiden strateginen sijainti Helsingin, Turun, Tampereen, Rauman ja Porin alueella mahdollistaa henkilökohtaisen asiakaspalvelun saatavuuden Etelä-Suomessa.
Valitsemalla Plusprintin saat korkealaatuisia painotuotteita, asiantuntevaa palvelua, monipuolisuutta, joustavuutta, ympäristöystävällistä toimintaa sekä tuen suomalaiselle työlle ja yrityksille. Plusprint on luotettava kumppani kaikkiin painotarpeisiisi.

Tuoteosastot
Sulje