Blogi

Plusprintin uusi osaaja – Petriina Peltola

Plusprint vahvistui tammikuussa 2024, kun Petriina Peltola liittyi mukaan osaajatiimiimme. Peltolan rooli keskittyy asiakkuuksien kehittämiseen ja hoitoon sekä visuaaliseen suunnitteluun. Toisin sanoen pystymme palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistäkin paremmin ja auttamaan monipuolisemmin muun muassa toimitilojen suunnittelussa ja messukokonaisuuksien luomisessa.

Visuaalinen suunnittelu avuksi projekteihin

Peltola on tehnyt pitkän uran nimenomaan asiakkuuksien parissa ja projektit ovat tulleet tutuksi. Koulutustaustaa häneltä löytyy muun muassa sisustus- ja tilasuunnittelun sekä graafisen suunnittelun saralta. Visuaalisena suunnittelijana Peltola tulee työskentelemään tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden ja markkinointitiimien kanssa. Asiakkuuksien kehittäminen tapahtuu yhdessä myyntitiimin kanssa ja esihenkilönä hänellä toimii tuore myyntijohtaja Janina Merisalo.

Asiakkuuksien hoidossa tärkeintä on persoona

”Petriina tuo oman kokemuksensa lisäksi meille hänen mahtavan persoonansa, joka sopii porukkaamme erinomaisesti. Uskon että saamme Petriinan kanssa kehitettyä asiakkuuksiamme ja takaamaan että tutkitusti huipputason palvelumme kehittyy vielä entisestään”, kertoo myyntijohtaja Merisalo.

”Odotan innolla, että pääsen ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaiden kanssa erilaisia projekteja. Plusprint tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa mahtavia kokonaisuuksia yrityksille ja brändeille”, sanoo Peltola.

Liikuntaa, brändejä ja visuaalisuutta rakastava Peltola on tuttu kasvo satakuntalaisille esimerkiksi Sisustus Mokan yrittäjänä. Plusprintiin Peltola siirtyy yhteistyökumppanimme West Creativen palveluksesta.


Ota yhteyttä uuteen asiantuntijaamme:
Petriina Peltola
Asiakkuusvastaava, visuaalinen suunnittelija
+358 44 750 8104
petriina.peltola@plusprint.fi

Tuoteosastot
Sulje