Referenssit

Euromaster – kampanjamateriaalit vuoden ympäri

Yksi Plusprintin vakioasiakkaista on rengas- ja autohuoltopalveluita tarjoava Euromaster, joka tuottaa runsaasti markkinointimateriaalia muun muassa myymälöihin ja erilaisiin kampanjoihin. Euromasterin Leena Nykter on viikoittain yhteydessä Plusprintiin ja erilaisia tuotteita on toteutettu lukematon määrä, mutta Nykter voi suositella Plusprintiä kaikkien palveluiden saralla. Toteutuksia on niin myymälöiden ulkonäköön, suoramarkkinointiin kuin kampanjoihin liittyen.

Nykter on toiminut Euromasterilla jo pitkään ja yritys pyrkii jatkuvasti kehittymään. ”Toimin Euromasterilla markkinointipäällikkönä, ja olen mukana toteuttamassa kampanjoita sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Euromaster on Suomen suurimpia kaikenkokoisia renkaita, vanteita ja rengaspalveluita tarjoava yritys, ja palvelupisteitä meillä on yli 80 ympäri maata. Viime vuosina olemme laajentaneet toimintaamme myös autohuoltopalveluihin, esim. kausihuoltoihin. Tavoitteemme on luoda asiakkaille hyvä ja kokonaisvaltainen palvelukokemus ja saavuttaa sitä kautta erinomainen asiakastyytyväisyys”, kertoo Nykter.

Plusprint valmistaa Euromasterille monia erilaisia painotuotteita.

”Euromaster on ollut Plusprintin asiakas jo pitkään. Yhteistyö on sujunut kautta vuosien erittäin hyvin ja joustavasti. Monesti toimeksiannot on annettu viime tingassa, mutta ketteränä painotalona työt ovat valmistuneet ajoissa. Olemme myös saaneet Plusprintiltä hyviä vinkkejä uudenlaisista toteutustavoista. Painotyöt ovat olleet monipuolisia: palvelupistemateriaaleista voisi mainita julisteet, erilaiset kampanjamateriaalit, hinnastot ja esitteet. Lisäksi olemme tehneet mm. tapahtumakutsuja, kunniakirjoja, henkilöstölehteä ja isojakin banderolleja – listaa voisi jatkaa vaikka kuinka”, pohtii Nykter.

Euromasterin markkinointipäällikkö haluaa myös nostaa Plusprintin palvelun jalustalle: ”Myös laatu ja hinta ovat Plusprintissä kohdillaan. Nämä yhdessä joustavan ja nopean toimituksen kanssa ovat lyömätön yhdistelmä. Lisäksi koko henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, joten voin vilpittömästi suositella Plusprintin palveluita”, summaa Nykter.

Tutustu Euromasteriin:
www.euromaster.fi
Euromaster Facebookissa

Tuoteosastot
Sulje