Referenssit

Metroauto – perinteinen perheyritys vaatii vastuullisuutta

MetroAuto on vuonna 1925 perustettu autoalan perheyritys, jolla on kuusi täydenpalvelun autotaloa. Autotalot sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. MetroAuto on vakaalla pohjalla oleva 4. sukupolven omistama suomalainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittää autokauppaa ja siihen kuuluvia palveluita osaavan, innostuneen ja palvelevan henkilökunnan avulla. Yritys haluaa olla vastuullinen toimija, joka huomioi toiminnassaan vaikutukset ympäristöön ja suomalaiseen yhteiskuntaan. Tästä syystä MetroAuto onkin ollut erityisen tyytyväinen Plusprintin palveluihin.

”Yhteistyö Plusprintin kanssa on ollut mutkatonta. Palvelu on ollut joustavaa ja meille on aina löydetty hyvä ratkaisu hyvinkin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Plusprint on asiakaspalvelulähtöinen ja painoalan ammattilainen, joka etsii haastaviinkin painotuotteisiin hyvän ja kustannustehokkaan ratkaisun. Arvostamme myös sitä, että heiltä löytyy myös ekologisia painomateriaaleja”, kertoo kahdeksan vuotta MetroAutossa työskennellyt markkinointipäällikkö Minna Huhtakangas.

MetroAutolle on aikojen saatossa toimitettu paljon erilaista kampanjamateriaalia, kuten tarroja ja julisteita, mutta myös jokapäiväisessä työssä tärkeitä painotuotteita kuten ID-kortteja ja kiveniskemätarroja. Olemme toteuttaneet myös paljon suorapostituskampanjoita sekä toimittaneet myymälöihin erilaisia näkyvyyselementtejä, kuten roll-upeja sekä tauluja. Yhteistyö on ollut laajaa ja tärkeänä kulmakivenä on aina ollut tuotteiden korkea laatu ja kotimaisuus.

Tuoteosastot
Sulje