Referenssit

Porin kaupunki – painotuotesopimus helpottaa arkea

Porin kaupunki uudisti vuonna 2017 koko brändinsä. Brändiuudistus oli erittäin onnistunut, sillä se voitti brändityöllään kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuden. Pori valittiin myös yleisön suosikiksi kilpailuun osallistuneiden 35 työn joukosta. Porin brändiuudistus nosti todella oudon ja ehdottoman uniikin kaupungin kaikkien huulille ja karhun temmellykset keräsivät satoja jakoja sosiaalisessa mediassa.

Plusprint on toiminut juuri vuodesta 2017 alkaen Porin kaupungin virallisena painotuotteiden sopimustoimittajana ja saimme olla muun muassa mukana menestyksekkään brändiuudistuksen toteuttamisessa. Porin kaupunki uudisti kerralla kaiken – käyntikortit, kirjekuoret, roll-upit, beachflagit, ikkunateippaukset ja toimistojen sisätilat. Työtä siis toden totta riitti.

Päivittäisessä tekemisessä tarjoamme Porin kaupungille räätälöidyn tilausjärjestelmän, jota kautta eri yksiköiden edustajat voivat tilata painotuotteet kätevästi ilman sähköpostien vaihtoa.

Porin kaupungin hankintapäällikkö Outi Karinharju on kuullut kentältä erittäin positiivista palautetta Plusprintin toiminnasta: ”Yhteistyö Plusprintin kanssa on sujunut vuosien varrella hyvin ja ennen kaikkea joustavasti. Palvelu on ollut nopeaa, asiantuntevaa ja asiakasystävällistä. Ongelmakohdat on aina ratkaistu hyvässä hengessä ja jouhevasti. Plusprint toimii aina asiakas edellä”, kertoo Karinharju saamastaan palautteesta.

Porin kaupungin käyttämään tilausjärjestelmään voit tutustua tästä!

Tuoteosastot
Sulje